More


  Final de coșmar…

  - Advertisement -

  mezo

  Olimpia și-a continuat sâmbătă seria de partide amicale cu adversari din Ungaria.

  Galben-albaștrii s-au deplasat la Mezokovesd pentru un joc cu formația locală de prima ligă.

  Iar preț de 60 de minute elevii lui Bolba şi Csik au controlat jocul , au ratat un penalty prin Iuhas și alte trei patru ocazii clare prin Pop, Lukacs , Faur sau Rus.

  Finalul a fost însă unul de coșmar cu erori copilărești în defensivă de care gazdele au profitat . Au marcat Baracskai și Sos câte două goluri…

  Pentru Olimpia urmează miercuri un nou meci de verificare la Nyirbator cu Vac.

  ”La 4-0 n-ar fi multe de spus dacă te uiți doar la rezultatul final. Dar după prima oră de joc dacă noi am fi condus la două goluri nu era nicio surpriză. Au fost neatenții în defensivă care ne-au costat , dar sunt lucruri pe care până la startul campionatului le putem remedia” a spus Bolba care a remarcat jocul unor tineri din lot. ” Nu dau nume , dar au fost câțiva copii care m-au mulțumit prin atitudinea și jocul făcut.Dacă se vor pregăti cu seriozitate vor avea un loc în echipă.” a mai spus Bolba.

  S-a renunțat la cantonamentul de la Călinești Oaș și urmează ca luni dimineață să se ia o decizie în privința unei pregătiri centralizate.

  Mezokovesd- Dombó (Tujvel) – Vági (Pauljevic), Szeles (Dvorschák), Devecseri (Hudák), Fótyik (Gohér), Molnár (Nicorec), Grgic (Kink), Egerszegi (Polényi), Tóth B. (Fröhlich), Orosz (Sós B.), Strestik (Baracskai).
  Antrenor: Pintér Attila
  Olimpia: Anca – Muntean (Ștef), Mureșan, Onicaș (Toma), Iuhas, Bura (Ciul), Rus, Nemes (Lukács), Villand, Pop (Opriș), Faur.
  Antrenori: Bolba Mircea, Csik Tibi

  Toni Kanalos la vârsta majoratului
  Unul dintre cei mai talentați jucători din lotul Olimpiei, Toni Kanalos a ajuns la vârsta majoratului.

  Kanalos a refuzat în această vară o ofertă de la Luceafărul Oradea pentru a rămâne acasă la Satu Mare unde speră să-și câștige un loc de titular la Olimpia. Și apoi să fie din nou convocat la Naționala U 19 a României. La mulți ani!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img