More


  Gardoș din nou la prima echipă

  - Advertisement -

  gardos

  Sătmăreanul Florin Gardoş a ratat întreg sezonul trecut din cauza unei accidentări grave.

  Acum, fundaşul a început pregătirea cu Southampton și speră să poată evolua curând la cel mai înalt nivel.

  ”Îmi e dor să joc fotbal, să mă antrenez, este o perioadă de pregătire de care am mare nevoie, așa că sunt nerăbdător. Sper să fiu ok acum, să nu mai am probleme medicale și să pot juca din nou”, a declarat Florin Gardoș pentru site-ul saintsfc.co.uk.

  În iulie 2015, fundașul, accidentat grav la genunchi, s-a operat și a lipsit de pe teren până în finalul sezonului trecut, când a bifat două apariții pentru echipa de tineret a „sfinţilor”, notează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

  ”Am încercat să mă bucur de vacanță, dar gândul mi-a fost tot timpul la ceea ce urmează, pentru că nu am mai jucat de mult timp. De când sunt aici nu am avut niciodată o pregătire completă înaintea startului sezonului. În primul an am venit cu o accidentare, apoi m-am operat”, a mai spus Gardoș.

  La revenirea din vacanță, internaționalul a găsit și un nou antrenor. După plecarea lui Ronald Koeman la Everton, conducerea lui Southampton l-a numit pe Claude Puel în funcția de antrenor principal. Francezul în vârstă de 54 de ani le-a mai pregătit pe Monaco, Lille, Lyon și Nice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare