More


  Handbal / Federaţia sare în ajutorul lui Ioan Palko

  - Advertisement -

  palko

  Ioan Palko (69 ani), unul dintre antrenorii importanţi ai handbalului românesc în ultimii 20-30 de ani, trece prin momente dificile. Tehnicianul suferă de anevrism pelvian, având artera femurală mărită de 10 ori! Ioan Palko are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală la o clinică din Capitală, operaţie care costă 30.000 de euro. Antrenorul nu deţine această sumă, astfel că soţia şi fiul său încearcă să strângă aceşti bani din donaţii. Campania a fost demarată de colegii din mass-media bistriţeană, preluată apoi şi în mass-media din Satu Mare.

  Problema de sănătate a antrenorului Ioan Palko a fost ridicată şi în şedinţa Consiliului de Administraţie al FRH de la Piteşti. În primă fază s-a propus ca tehnicianul să fie ajutat de FRH cu 1.000 de euro. Gheorghe Tadici a intervenit şi a propus dublarea, chiar triplarea sumei, astfel că într-un final membrii CA au aprobat suma de 3.000 de euro pentru Ioan Palko.

  ”Ioan Palko este un om cu mare greutate în handbalul românesc, a influenţat ca sportiv U Cluj, Minaur Baia Mare, iar apoi a fost antrenor la toate nivelele, în Baia Mare, Satu Mare, Bistriţa, unde a promovat pentru prima dată o echipă în Liga Naţională. Este un om care a <<ars>>, a trăit la intensitate maximă pentru handbal. Iar aceste trăiri îl costă acum sănătatea”, ne-a declarat Gheorghe Tadici. Ioan Palko şi-a petrecut ultima perioadă a activităţii în handbal ca antrenor la CSM Satu Mare, cu care a promovat în 2008-2009.

  Conturile sunt deschise la Banca Transilvania, pe numele Palko Magdalena
  cont euro : RO45BTRLEURCRP00H4192301
  cont lei : RO49BTRL02501201H41923XX  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare