More


  Îmbulzeala din vămi, șansa urmăriților general

  - Advertisement -

  petea

  Urmăriții general încearcă să intre în țară în această perioadă în care punctele de trecere a frontierei sunt extrem de tranzitate de către românii plecați la muncă în străinătate și care revin în țară în perioada concediilor. Spre ghinionul infractorilor, polițiștii de frontieră au fost pe fază.

  Primul urmărit, arestat duminică dimineață
  Duminică, 17 iulie a.c., în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară cetăţeanul român Gheorghe R., în vârstă de 36 de ani, din județul Buzău. Cu ocazia formalităților de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general. Acesta era căutat în vederea participării la o procedură judiciară, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie. Gheorghe R. a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Unității de Jandarmi Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Câteva ore mai târziu a mai fost arestat un infractor
  Câteva ore mai târziu, la același punct de trecere a frontierei s-a prezentat pentru a intra în țară cetăţeanul român Daniel P., în vârstă de 25 de ani, din județul Maramureș. La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul era căutat în vederea arestării și predării. Judecătoria Sighetu Marmației l-a condamnat la un an închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de distrugere. Maramureșeanul a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img