More


  Inedit, tradiţia continuă

  =

  inedit

  De două decenii, Trupa Inedit a Asociaţiei Culturale Inedit 87 Satu Mare participă la Festivalul naţional de muzică uşoară pentru copii şi tineret „Muzritm”. Ca şi în ceilalţi ani, aceştia au încântat atât auditoriul, cât şi juriul, care a fost extrem de impresionat de momentul artistic al sătmărenilor.

  Profesorul şi îndrumătorul trupei, Sorin Berindei, a mărturisit faptul că la ediţia din acest an a existat o noutate, aceea că pe scena din cadrul festivalului a urcat o nouă generaţie Inedit. Performanţa acestora a fost una deosebită, motiv pentru care îndrumătorul trupei este foarte mândru de realizarea noilor membri. Datorită performanţei excelente, trupa Inedit s-a întors acasă cu braţele pline de premii.

  Excelenta formaţie Inedit a reuşit să obţină locul I, Iasmina Vereş, solista formaţiei urcând pe prima treaptă a podiumului, iar locul doi a fost obţinut de un trio al formaţiei Inedit. Aşadar, câştigătorii sătmăreni, ai formaţiei Inedit, sunt: Cristina Ardelean – pian şi voce, Luca Berindei – bas, Răzvan Lazăr – chitară, Patricia Şereş – chitară, Csongor Kengyie, Luana Erdoş – voce şi Iasmina Vereş – voce.

  Deoarece era meritul lor, trupa Inedit şi-a încheiat ziua, plină de succes, cântând în deschiderea concertului Smiley, în cadrul Galei Laureaţilor festivalului din Vatra Dornei.

  Lăsând la o parte faptul că au fost marii câştigători, copiii şi-au făcut amintiri deosebite, prieteni noi şi au câştigat o nouă experienţă de neuitat.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img