More


  Invazia omizilor, în Carpaţi 2

  - Advertisement -

  4444

  De câteva zile, locuitorii cartierului Carpaţi 2 se confruntă cu o problemă extrem de neplăcută.

  Sute de omizi urcă zilnic pe blocuri, după care, pe geam, intră în apartamentele locatarilor.

  Neajutoraţi şi disperaţi, aceştia au cerut ajutorul presei pentru ca vocea lor să fie auzită acolo unde trebuie.

  o2

  “Sunt foarte mari probleme în Carpaţi 2, pe strada Ganea. De aproximativ patru, cinci zile am observat că ne confruntăm cu o invazie de omizi. Este posibil ca acest lucru să aibă loc de mai mult timp, însă noi abia acum am observat. Problema este că aceste omizi sunt pe tot blocul, după care intră pe geam şi se plimbă prin toată casa, inclusiv pe haine am găsit omizi. Nu ştim ce să facem, nu mai putem sta cu geamurile deschise deloc, peste tot intră în casă. Până anul acesta nu am avut asemenea probleme, este prima dată când păţim aşa ceva. Toţi vecinii sunt supăraţi şi aşteaptă să se facă ceva. Aşteptăm ca Primăria Satu Mare să ia atitudine şi să ne ajute în soluţionarea acestei probleme. Toată lumea le vede, dar nimeni nu face nimic”, a declarat Irina, o locatară.

  o3

  Pentru a scăpa de omizi, locatarii au găsit o soluţie uimitoare. Aceştia folosesc mătura ca şi măsură de apărare împotriva acestora.

  o1

  „Singura modalitate de a ne apăra de ele este aceea de a le mătura, după care le adunăm în faţa blocului. Uneori mai cumpărăm şi spray pentru uciderea acestora, dar după 10 minute omizile reapar. Aşteptăm ajutor! Afară este extrem de cald, iar noi nu putem aerisi apartamentele. Trebuie să stăm non-stop cu geamurile închise”, a mai adăugat aceasta.


  Pentru mai multe detalii si VIDEO – urmariti Stirile NORD VEST TV !

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare