More


  Laura Bretan pe cale să câştige şi…“America’s Got Talent”

  =

  bretan

  Românca Laura Bretan, care a câștigat Sezonul VI al concursului ”Românii au talent”, a uimit din nou Statele Unite ale Americii cu prestaţia sa din semifinalele “America’s Got Talent”, unde jurații nu au contenit cu laude la adresa ei.

  Laura Bretan, a cărui tată este născut în comuna Vama din județul Satu Mare, a uimit încă de la prima reprezentație, când unul dintre jurați a apăsat butonul de aur și a trimis-o direct în semifinale.

  Marți seara, Laura Bretan a interpretat fabulos “The Prayer”, iar jurații au copleșit-o cu cuvinte de laudă și ovații care au făcut-o pe Laura să plângă de emoții.

  „Dumnezeule, în jumătate din melodia asta te-ai transformat în altcineva. De unde vine vocea aceasta? Este atât de incredibilă și de puternică…Tremur”, i-a spus Mel B, jurata care i-a dat butonul de aur, subliniind încă o dată că l-a meritat pe deplin.

  „Din acest motiv facem acest show, ca să putem să găsim oameni ca tine. Ești o persoană atât de specială și de talentată. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atât de impresionat și atât de fericit pentru tine”, i-a spus și Simon Cowell.

  „Ceea ce mi se pare absolut fabulos e faptul că cu cât ai note mai grele, mai provocatoare, cu atât devii mai bună…Este de necrezut. Mi s-a zbârlit pielea pe mine”, a spus și Heidi Klum.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img