More


  Liga a 3-a / Mandi Attila, secund la Dorolț

  =

  Promovată în această vară în premieră în Liga a 3-a, Recolta Dorolț va merge se pare pe mâna tinerilor.

  Antrenorul Mihai Sabău, prezent în calitate de președinte al Comisie tehnice la Adunarea Generală a AJF ne-a confirmat că în lot au rămas doar doi veterani, Rebegea și Oșan și că restul jucătorilor vor fi tineri . Iar fostul fundaș al echipei, în sezonul trecut, Mandi Attila a fost numit antrenor secund.

  De altfel Mandi a efectuat săptămâna trecută antrenamentele cu echipa urmând ca de azi la pregătire să revină, după o binemeritată vacanță, și principalul Mihai Sabău.

  Cât priveşte situaţia noului sezon al Ligii 3, nu s-a luat nicio decizie în şedinţa Comitetului Executiv de vineri, ci doar s-au purtat unele discuţii. După expirarea termenului limită de înscriere în acest campionat, 20 iulie, doar 78 de echipe din totalul de 96 au depus cereri, urmând ca în perioada următoare să se mai facă întrebări pentru echipele care au acest drept sportiv şi care până acum nu s-au înscris.
  “În privinţa Ligii a 3-a nu s-a luat nicio decizie astăzi, sunt 78 de echipe înscrise, s-au mai depus două cereri. Subiectul Liga 3 nu a fost pe ordinea de zi pentru că începe tocmai în septembrie şi mai e un Comitet Executiv până atunci. Se vor analiza toate cererile şi în situaţia în care mai sunt cluburi care au drept sportiv şi nu au optat vor fi întrebate, dar doar atât, nu şi invitate. Cele cu drept sportiv, adică cele care au participat la Under 19, echipele cu activitate exclusivă de copii şi juniori, cluburi de Liga 1 şi 2 dacă vor înscrierea echipei a doua, deci pe parte de drept sportiv, nu cele care s-au înfiinţat ieri şi astăzi vrem la Liga 3. A fost o discuţie, nu o hotărâre”, a declarat, pentru Liga2.ro, Auraş Braşoveanu.

  Noul campionat al Ligii 3, ediţia 2016/2017, ar trebui să înceapă pe 27 august sau 3 septembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img