More

    LPS a învins Victoria Carei în ultimul meci dinaintea cantonamentului de la Ocna Şugatag

    lps

    Juniorii U 19 de la LPS Satu Mare au jucat sâmbătă ultimul amical înaintea cantonamentului de la Ocna Şugatag. Adversara, Victoria Carei a fost învinsă de echipa antrenată de Dacian Nastai cu 1-5.

    Însă cei care au deschis scorul au fost gazdele, dar nou venitul Alex Lăcătuş a restabilit egalitatea. Nu s-a mai marcat până la pauză, asta deşi careienii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri. La revenirea de la cabine, LPS-ul a mai marcat de patru ori prin Mate Nagy, care a reuşit o dublă, Topan şi Onea.

    La finalul partidei antrenorul federal Dacian Nastai a făcut şi o analiză. Există jucători de perspectivă la Satu Mare, dar trebuie să existe interesul de a-i promova. La Carei s-a pornit cu un proiect serios, iar terenul al doilea arată foarte bine, iar copiii se pot antrena acolo fără probleme.

    La LPS au evoluat: Moroz, Catuna, Oltean, Santai, Pârnău, Micaş, Nagy, Cubaş, Onea, Lăcătuş şi Szekely. Au mai intrat : Topan, Hajer şi Forgacs.

    Începând de azi, echipa se mută la munte, la Ocna Şugatag, pentru o săptămână cu două, chiar şi trei antrenamente pe zi, iar pe 10 august, juniorii U 19 vor întâlni la Satu Mare Academia de la Nyiregyhaza.
    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE