Magazinul Dedeman, în slujba sătmărenilor

După o lungă așteptare, sătmărenii se pot bucura, în sfârșit, de cumpărături la calitate maximă. Noul magazin din municipiul Satu Mare pune la dispoziția tuturor o suprafață de 12.700 mp în care puteți găsi peste 45.000 de produse diverse.

Joi a avut loc deschiderea oficială a magazinului Dedeman în municipiul Satu Mare, în prezența autorităților județene și locale, dar și în prezența conducerii magazinului. Profesională, rafinată și elegantă –  așa putem descrie deschiderea pe care reprezentanții Dedeman au pregătit-o în prima zi a deschiderii magazinului. Dragoș Pavăl, președintele Dedeman a avut numai cuvinte de laudă pentru municipiul Satu Mare, mărturisind că magazinul Dedeman din municipiul nostru poartă tricoul cu numărul 43, în echipa Dedeman.

”Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenței noastre în partea de nord-vest a țării. Inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”, a spus președintele Dedeman.

Prefectul Radu Bud, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean Nagy Szabolcs împreună cu primarul municipiului Satu Mare Kereskenyi Gabor au avut numai cuvinte de laudă pentru inițiatorii acestui proiect în orașul nostru. Dedeman Satu Mare a creat 160 de locuri de muncă pentru sătmăreni, totodată, oferind oportunități și produse de maximă calitate pentru aceștia.

Pentru că și profesioniștii au simțul umorului, panglica inaugurală de la deschiderea oficială a fost tăiată cu un mini motoferăstrău.

Magazinul are o suprafață de 12.700 mp, incluzând și o seră dedicată plantelor și produselor pentru grădină care se întine pe o suprafață de 1.950 mp. Pe rafturile magazinului se pot descoperi peste 45.000 de produse diverse de la firme locale, companii naționale și branduri cu renume internațional.

Dedeman a apărut în anul 1933, la Bacău, fiind un butic de 16 mp în care se vindeau sucuri, gume de mestecat, unghiere și papuci de casă. În anul 2016 magazinul este lider detașat pe segmentul retailerilor de construcții și amenajări.  Provenind dintr-o modestă familie cu 8 copii, președinții companiei, Dragoș și Adrian Pavăl au pornit de la zero, reușind, prin muncă multă, să ajungă în top.

“Am infiintat o firma si am inchiriat un spatiu de 16 metri patrati, pe care l-am amenajat noi. Am angajat o vanzatoare, am improvizat niste tejghele din lemn si din sticla si am inceput sa vindem. Castigam intr-o luna zece salarii pe care le luam la intreprinderea de stat ca informatician. Mergeam in Bucuresti, era un centru comercial numit «Massa», si caram de acolo cu Dacia socrilor mei diverse produse. Guma de mestecat, unghiere, tot felul de maruntisuri. Era o mare penurie de produse si, fiind vorba de niste maruntisuri care, pe atunci, erau foarte cautate. Si inca din prima luna de activitate am fost informatizati. Am cumparat un calculator si tineam gestiunea pe el. Asa am invatat ce inseamna sa administrezi o afacere si cat de important e fiecare detaliu”, au spus aceștia.

Ioana Simion

13883837_641389429352321_1667850569_n

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...

FOTOGALERIE. Cazare în CORTURI pentru care nu RESPECTĂ măsurile de autoizolare și carantină

Autoritățile sătmărene le-au pregătit o surpriză nu tocmai plăcută pentru cei care, veniți din zonele roșii sau galbene nu respectă măsurile de carantină, respectiv...

DECIZIE. Se reiau LUCRĂRILE pe rețeaua de DRUMURI județene! Pe ce TRONSOANE se lucrează

La o scurtă vizită pe teren, astăzi, 27 martie, se poate observa că se efectuează mai multe tipuri de lucrări pe rețeaua de drumuri...

LIBER peste GRANIȚA cu Ungaria. Cine ARE VOIE să treacă în AMBELE SENSURI

S-a dat liber la granițacu Ungaria dar numai pentru o anumită categorie de oameni. Autorităţile de frontieră din România şi Ungaria au decis ca începând...

ÎNGRIJORARE. Peste 200 de sătmăreni, ÎN CARANTINĂ. Circa 3.260, la IZOLARE

În județul Satu Mare, astăzi, 27 martie, se află în carantină 202 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3259 persoane. La nivelul judetului nostru au...