More


  Mani Gyenes, omul recordurilor la Red Bull Romaniacs

  =

  mani-gyenes

  Azi la Sibiu, cu deja traditionalul Prolog din centrul orasului, se va da startul editiei din 2016 a celui mai dur raliu hard enduro din lume. Urmeaza apoi patru zile in munti care le vor aminti concurentilor, de la toate cele cinci clase, de ce Red Bull Romaniacs are reputatia unei curse in care simplul fapt ca ajungi la finis trebuie privit ca o victorie. Iar recordmanul acestei competiţii e sătmăreanul nostru, Emanuel Gyenes. Acesta este singurul rider ce a participat şi a terminat toate cele 13 ediţii ale Red Bull Romaniacs.

  Emanuel Gyenes a terminat anul trecut raliul la clasa Gold, dar acum concureaza la Silver. Gyenes este singurul rider care a concurat si a terminat toate editiile precedente ale raliului, iar acum se concentreaza pe antrenamentul pentru rally-raid avand in vedere ca participa la Dakar.

  „Important e să ajung la final. Sigur că mai doresc o clasare cât mai bună dar anul acesta nu am apucat să mă antrenez pentru hard enduro şi mă concentrez pe Dakar. Pe 15 iulie voi şti daca sunt pe lista participanţilor la Dakar 2017” ne-a spus Mani Gyenes înaintea startului ediţiei din această lună.

  La clasa Gold, cea cu traseul cel mai dificil, si acolo unde sunt portiuni pe care este greu sa le parcurgi chiar si la pas, se inregistreaza o prezenta record. Aproape 50 de rideri au decis sa isi testeze limitele si sa infrunte una dintre cele mai dure zile din istoria hard-enduroului. Este vorba de joi, 14 iulie, cand frecventa sectiunilor dure va fi una care ii va stoarce de energie.

  Competiţia se va încheia pe 16 iulie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img