More


  Mani, la un pas de abandon

  - Advertisement -

  După abandonurile de miercuri, când Jonny Walker, Paul Bolton şi Dan Hemingway au fost nevoiţi să se retragă, în a doua zi de off-road de la Red Bull Romaniacs 2016, lucrurile s-au întors în favoarea britanicilor.
  La clasa Gold, Graham Jarvis (Marea Britanie) şi-a început încă de la primii kilometri atacul, iar în punctul numit ”Triunghiul Bermudelor” (o coborâre extrem de abruptă) a trecut de Wade Young (Africa de Sud), câştigătorul primei zile şi „deschizătorul de traseu” în ziua a doua. Când a ajuns la finişul de lângă comuna Tocile, Jarvis avea un avans de peste 15 minute faţă de urmăritorii săi.
  La clasa Silver, Andy Noakley (Marea Britanie) a ajuns cu 15 minute înaintea urmăritorilor săi şi dupa ziua a doua se află la conducerea clasamentului general, având un avans de 20 de minute. Locurile doi şi trei sunt ocupate de fraţii Maconald, cei care şi-au propus să readucă steagul neo-zeelandez pe prima treaptă a podiumului.
  Alexandru Dumitrescu a terminat ziua a doua pe un surprinzator loc 5 şi îşi doreşte să şi ajungă la finişul raliului tot în Top 5
  Sătmăreanul Emanuel Gyenes s-a chinuit să recupereze ora pe care a pierdut-o la doar 10 km după start, când a fost pe punctul să abandoneze. În cele din urmă, sătmăreanul a izbutit să schimbe aprinderea şi a continuat, însă după ce a luat startul al treilea acum avea peste 70 de rideri în faţă. A recuperat destul de mult, însă a încheiat ziua doar cu al 47-lea timp şi nu mai poate face nimic să revină în top 5.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare