Manuel Chivari, premiat de Consiliul Local Carei

manuel-chivari

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de ieri a Consiliului Local Carei a figurat la punctul 11 proiectul de hotărâre privind acordarea unui premiu în sumă de 1.500 lei tânărului Manuel Chivari pentru rezultatele obţinute în cadrul concursului Românii au talent – ediţia 2015- 2016.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat fără nicio problemă de către consilierii locali. Manuel Chivari este de departe sătmăreanul momentului. Dincolo de locul 5 obținut la emisiunea-concurs ”Românii au talent”, Manuel a impresionat lumea muzicală cu vocea și talentul său! ”Aş dori să transmit tuturor careienilor multe mulţumiri din partea mea, atât celor care au venit cu mine la Bucureşti şi şi-au sacrificat o zi, cât şi celor care m-au urmărit de acasă şi m-au susţinut. Vă iubesc şi vă pup!”, a spus Manuel.

Lui Manuel i se deschid noi căi spre un viitor strălucit. Cu un talent fenomenal, reușește să depășească dramele vieții sale. Cântă cu sufletul, pune multă pasiune în interpretările sale. A mai cântat într-o trupă, dar nimic serios. A ajuns la ”Românii au Talent” printr-o întâmplare fericită. A auzit de la niște prieteni că și alți careieni au intenționat să meargă la emisiunea difuzată de Pro TV și și-a luat inima în dinți.

Mai mult, primarul Careiului, Kovacs Eugen, a declarat că se gândeşte şi la premierea elevei Oana Andrada Spanci, care a reuşit să obţină cea mai mare medie din judeţ la examenul de Bacalaureat, respectiv 9,98. “Mă bucur pentru un alt tânăr careian care a reuşit o performanţă deosebită. Mă refer la Andrada Oana Spanci, care a obţinut cea mai mare medie din judeţ la Bacalureat. L-am rugat pe domnul director al Liceului Teoretic Carei să vină cu o cerere către Consiliul Local pentru premierea domnişoarei”, a spus Kovacs Eugen.

Ciprian Bâtea

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...