More


  Manuel Chivari, premiat de Consiliul Local Carei

  =

  manuel-chivari

  Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de ieri a Consiliului Local Carei a figurat la punctul 11 proiectul de hotărâre privind acordarea unui premiu în sumă de 1.500 lei tânărului Manuel Chivari pentru rezultatele obţinute în cadrul concursului Românii au talent – ediţia 2015- 2016.

  Proiectul de hotărâre a fost aprobat fără nicio problemă de către consilierii locali. Manuel Chivari este de departe sătmăreanul momentului. Dincolo de locul 5 obținut la emisiunea-concurs ”Românii au talent”, Manuel a impresionat lumea muzicală cu vocea și talentul său! ”Aş dori să transmit tuturor careienilor multe mulţumiri din partea mea, atât celor care au venit cu mine la Bucureşti şi şi-au sacrificat o zi, cât şi celor care m-au urmărit de acasă şi m-au susţinut. Vă iubesc şi vă pup!”, a spus Manuel.

  Lui Manuel i se deschid noi căi spre un viitor strălucit. Cu un talent fenomenal, reușește să depășească dramele vieții sale. Cântă cu sufletul, pune multă pasiune în interpretările sale. A mai cântat într-o trupă, dar nimic serios. A ajuns la ”Românii au Talent” printr-o întâmplare fericită. A auzit de la niște prieteni că și alți careieni au intenționat să meargă la emisiunea difuzată de Pro TV și și-a luat inima în dinți.

  Mai mult, primarul Careiului, Kovacs Eugen, a declarat că se gândeşte şi la premierea elevei Oana Andrada Spanci, care a reuşit să obţină cea mai mare medie din judeţ la examenul de Bacalaureat, respectiv 9,98. “Mă bucur pentru un alt tânăr careian care a reuşit o performanţă deosebită. Mă refer la Andrada Oana Spanci, care a obţinut cea mai mare medie din judeţ la Bacalureat. L-am rugat pe domnul director al Liceului Teoretic Carei să vină cu o cerere către Consiliul Local pentru premierea domnişoarei”, a spus Kovacs Eugen.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img