More


  Nebunie Pokemon Go și în Satu Mare

  - Advertisement -

  pokemon-go

  Tinerii umblă pe străzi cu ochii nedezlipiţi de telefonul mobil! “Pokemon Go”, lansat luna aceasta şi devenit cel mai popular joc pentru smartphone, nu putea să stea departe de județul Satu Mare fără să devină o nebunie!

  I-a înnebunit pe sătmăreni
  “Pokemon Go” i-a înnebunit şi pe sătmăreni. Vânătoarea a începu deja, pentru că sute de puşti şi-au descărcat pe telefoane varianta piratată. Aceştia se întâlnesc în diverse locuri şi se împart în echipe, apoi pleacă la vânătoare de “pokemoni”. Fascinaţia vine din faptul că jocul se întrepătrunde cu realitatea.

  Chiar în fața Inspectoratului Județean de Poliție mai mulţi copii au alergat ieri după “Pokemoni”. Petrec ore întregi cu ochii în telefon şi descoperă orașul fugărind animăluţele virtuale.

  Poliția avertizează
  Inspectoratul General al Poliției Române avertizează, printr-o postare făcută pe Facebook, șoferii să respecte regulile de circulație în timpul jocului Pokemon Go. Asta în condițiile în care au avut loc incidente serioase în alte țări. „Puteţi găsi Pokemonii, respectând în acelaşi timp regulile de circulaţie şi protejându-vă pe dumneavoastră şi pe cei din jur!”, informează Poliția Română.

  Ce este Pokemon Go
  Pokemon Go este noul joc pentru mobil lansat de Nintendo care a devenit una dintre cele mai descărcate aplicaţii din lume, cu milioane de instalări în mai puţin de o săptămână. Utilizând tehnologia numită realitate augmentată, aplicația aduce lumea jocului în lumea reală. După descărcarea aplicaţiei, utilizatorii folosesc coordonatele geolocaţiei în care se află şi camera foto a telefonului pentru a captura monştrii virtuali care apar în locurile reale din împrejurimi.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img