More


  Peste 40 de copii participă la o Tabără de baschet

  - Advertisement -

  baschet

  Pe principiul ”tac și fac” soții Eniko și Lucian Laza împreună cu Daniel Tarța au pus bazele unei Academii de baschet la Satu Mare. Au umblat prin școli și în doi ani au adunat la antrenamente un număr impresionant de copii.

  ”Important e ca acești copii să facă mișcare și apoi dacă au și talent la baschet e foarte bine.” spune Eniko Laza , fosta jucătoare de lot național.

  baschet1

  În această vară sub numele de TDM Satu Mare, echipa a participat la Campionatul de minibaschet de la Mangalia. Iar sătmărenii au făcut un turneu bun cu șase victorii, una cu Dinamo și trei înfrângeri.

  În această săptămână 40 de copii de la Academie au parte de o tabără de baschet organizată într-o locație superbă lângă Baba Novac.

  ”Sunt copii între 7 și 10 ani, avem un program diversificat cu antrenamente, cu relaxare și distracție. E o vacanță activă” spune Eniko Laza.

  De altfel cei trei antrenori țin să le mulțumească părinților și bunicilor pentru implicarea totală în pregătirea micilor baschetbaliști.

  Iar noi suntem convinși că munca de la TDM începută cu entuziasm în urmă cu doi ani va da cât de curând roade.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare