More


  Piaţa imobiliară are succes. Cele mai căutate zone din municipiul Satu Mare

  - Advertisement -

  imobiliare

  Agenţii imobiliari sunt tot mai căutaţi în judeţul Satu Mare, în special în perioada verii când sătmărenii se întorc din străinătate cu dorinţa de a investi. Fie că vorbim despre cuplurile tinere sau cele mai în vârstă, cu toţii îşi doresc confortul şi siguranţa unei locuinţe proprii.

  În ceea ce priveşte chiriile, garsonierele sau apartamentele, cele mai mari preţuri ale acestora se găsesc în zona centrală a municipiului Satu Mare. Paradoxal, zona centrală este şi cea mai căutată când vine vorba de cumpărarea unei noi locuinţe.

  „Căutările sunt, în mare parte, în funcţie de bugetul fiecărui client, însă majoritatea aleg partea de mal drept Someş, respectiv zona centrală a oraşului. Totodată, deşi cele mai scumpe locuinţe se găsesc în acea zonă, aceasta este şi cea mai căutată de sătmăreni”, a declarat Alin Costin, directorul unei agenţii imobiliare.

  Pentru cei care deţin un buget mai modest, există şi alte opţiuni înafară de zona centrală a municipiului.
  „Pe lângă zona centrală, cele mai căutate zone sunt Carpaţi II, Micro 17, Micro 16, chiar şi Micro 15. Căutările sunt şi în funcţie de bugetul fiecărui client, însă, totuşi, majoritatea aleg partea de mal drept Someş”, a adăugat Alin Costin, directorul unei agenţii imobiliare.

  Totodată, Alin Costin a mai mărturisit faptul că în perioada verii, preţurile, dar şi căutările sunt în creştere deoarece mulţi sătmăreni se întorc din străinătate şi îşi doresc să investească într-o locuinţă nouă.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img