More


  Pompierii bihoreni, cei mai buni la etapa zonală

  - Advertisement -

  Pompierii-bihoreni

  Pompierii militari bihoreni sunt campioni la descarcerare și vicecampioni la acordarea primului ajutor calificat la faza zonală a „Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat”.
  În perioada 29-30 iunie, în municipiul Satu Mare, s-a desfăşurat etapa zonală a „Competiției Naționale de Descarcerare și Acordare a Primului Ajutor Calificat”, la startul căreia s-au aliniat echipele inspectoratelor pentru situații de urgență din șase județe: Bistrița-Năsăud, Bihor, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj.

  După parcurgerea probelor aferente concursului, pompierii militari bihoreni au ocupat locul I la proba „Descarcerarea din Vehicule” și locul II la „Acordarea Primului Ajutor Calificat”, reușind totodată performanța de a obține și diplomele pentru „Cel mai bun comandant de echipaj”, acordată plutonierului adjutant Cser Jozsef, „Cea mai bună echipă de paramedici” (plutonier major Popa Aron, plutonier major Popa Daniel și plutonier major Pop Sebastian) și „Cea mai bună echipă de servanți” (plutonier major Kiss Mihaly Szabolcs, plutonier major Gyori Olimpiu).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img