Primarul răspunde prompt la doleanţele sătmărenilor!o3

Cititorii Gazetei de Nord-Vest şi-au făcut vocea auzită! După ce locatarii cartierului Carpaţi II au apelat la ajutorul cotidianului nostru, pentru a reclama neplăcuta problemă a invaziei omizilor, aceasta a ajuns la urechile edilului municipiului Satu Mare.

După ce acesta a primit un mesaj, de la una dintre cititoarele Gazetei de Nord-Vest, cu privire la articolul apărut ieri, în cotidian, în ceea ce priveşte invazia de omizi, spre surprinderea tuturor, primarul a răspuns foarte prompt.

„Bună seara! Vă mulţumesc pentru semnalarea acestei probleme. Ne vom ocupa de această sesizare, dar va trebui să cerem implicarea DSV, a Direcţiei Sanitar-Veterinare, deoarece primăria nu are specialişti în acest domeniu (a omizilor) şi trebuie analizat motivul pentru care acestea apar în zonă, după care trebuie acţionat. Vă ţin la curent”, a răspuns primarul Kereskenyi Gabor.

Locatarii s-au declarat extrem de mulţumiţi de promptitudinea primarului, mărturisind că, în ritmul acesta, speră să se găsească soluţionarea acestei probleme într-un timp cât mai scurt.
Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts