More


  Raul Băbțan se întoarce la cârma TSD Satu Mare

  =

  După ce, printr-o manevră lipsită de profesionalism, fostul președinte interimar al organizației PSD Satu Mare, Octavian Petric a decis dizolvarea întregii organizații județene a TSD, pentru a îl îndepărta pe Raul Băbțan de la conducerea acesteia, Comitetul Executiv al Tineretului Social-Democrat confruntă decizia fostului președinte interimar.

  Așadar, pe pagina sa personală, de pe un site de socializare, fostul președinte al organizației de tineret al Partidului Social Democrat din județul Satu Mare a scris următorul mesaj:

  ”Dragi colegi și prieteni, candidez pentru un nou mandat de președinte al TSD Satu Mare. Candidez alături de o echipă puternică și competentă, cu care vom putea construi “Generația de tineri – 2020”! După reuniunea de joi, a Comitetului Executiv al TSD s-a dat startul “maratonului” de desemnare a unei noi conduceri în cadrul Organizației de Tineret a Partidului Social Democrat din județul Satu Mare. Este inacceptabil ca după o implicare vizibilă
  a tinerilor în ultimii 4 ani în toate bătăliile electorale și activitățile politice să nu avem tineri în Consiliul Județean Satu Mare, respectiv tineri enorm de puțini în consiliile comunale. Astea toate datorită lipsei de viziune și experiență politică a fostei conduceri interimare. La o scurtă trecere în revistă a aleșilor locali tineri (sub 35 de ani), avem mai puțini ca în anul 2012! Tinerilor, seniorilor vă mulțumesc pentru susținere!!! Împreună cu tineri, alături de ei”

  Cu forțe noi, și parcă mai multe, Raul Băbțan împreună cu tinerii social-democrați se întorc la muncă pentru un viitor mai senin și mai bun atât pentru tineri, cât și pentru cei mai în vârstă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img