More


  Recolta din Liga a III-a versus Unirea Tăşnad din Elite, scor 0-0

  - Advertisement -

  dorolt

  Sâmbătă la Dorolţ s-a jucat un meci amical interesant, între două echipe care până în vară au fost colege de campionat. Recolta din Dorolţ pe de o parte, promovată între timp în Liga a III-a, şi surpriza ediţiei trecute din Liga a IV-a Elite, Unirea Tăşnad, care promite un sezon de foc, după ultimele achiziţii.

  O parte dintre jucătorii de la Oar, în frunte cu antrenorul din sezonul trecut, Adrian Micaş, au evoluat la Tăşnad în confruntarea de sâmbătă, iar Unirea se anunţă o candidată serioasă la câştigarea campionatului care va debuta pe final de august.

  Nu s-a marcat, dar a fost un meci frumos, cu execuţii de ambele părţi. Iar la gazde, au evoluat în mare parte jucători tineri şi foarte tineri. „A fost primul nostru amical. Avem o mulţime de juniori în probe, ne axăm pe tineri şi pe jucători din judeţ. Suntem mulţumiţi de lotul pe care îl avem, dar e nevoie de răbdare, pentru că e de muncă”, a spus antrenorul Recoltei, Mihai Sabău,

  Pentru echipa de ligă a 3-a urmează o mulţime de amicale, după cum urmează:

  – pe 3 august la Oraşu Nou cu Talna
  – pe 6 august acasă cu Victoria Carei
  – pe 10 august cu Diosig
  – pe 13 august la Zalău
  – pe 17 august din nou acasă cu Victoria Carei
  – pe 20 august cu Ulmeni, nou promovată în Liga 3

  Tăşnad: Cherecheş – Holţi, Vădan, Bălău, C. Schnellenperger, Maxim, Micaş, M. Schnellenperger, Rus, Cadar, Silaghi. Au mai intrat Kovacs şi Dănilă.

  Recolta: Rep. 1 – Rapolţi – L. Vincze, Rebegea, Lauruk, Mureşan, Simon, Jakkel, Mester, D. Vincze, Pop, Gulya. Rep. 2 – Oşan – Stancovics, Orosz, Boje, Szolosi, Ionescu, Chitaş, Costea.

  Din motive medicale nu au jucat Drumar, Bob, Gândea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img