More


  Remiză albă cu VAC

  =

  krausz2

  Olimpia și-a continuat seria de meciuri amicale în Ungaria. Miercuri seara elevii lui Bolba și Csik au întâlnit la Nyirbator formația de liga a 2-a , VAC.

  În ciuda ocaziilor avute de ambele echipe, tabela a rămas nemodificată până la final. Un 0-0 echitabil după cum ne-a declarat tehnicianul Olimpiei.

  ”A fost și căldura care a cam afectat jocul echipelor și ritmul n-a fost neapărat cel pe care l-am fi dorit. Dar consider că rezultatul e echitabil . Și noi puteam marca la ocaziile avute dar în același timp și Șuta a avut câteva intervenții ce ne-au salvat” a spus Bolba.
  Olimpia ar fi trebuit să joace sâmbătă cu UTA în BASA CUP dar partida a fost anulată deoarece arădenii au plecat în cantonament.

  Altfel , la antrenamentul de ieri la echipă au apărut și doi jucători noi.

  E vorba de portarul Andrei Preda de la Craiova și de mijlocașul Raul Krausz de la FCM Baia Mare.

  Azi e ultima zi în care echipele se mai pot înscrie în Liga a 2-a iar dinspre federație au apărut deja zvonuri că dacă în serie nu vor fi 22 de echipe startul noului sezon ar putea fi amânat până pe 13-14 august.

  În funcție de decizia de azi de la FRF se va lua o decizie și în privința cantonamentului .
  ”Dacă se amână startul cu două săptămâni putem merge și într-o pregătire centralizată. Rămâne să vedem ce spun federalii” ne-au declarat surse din cadrul clubului sătmărean.

  FC Olimpia: Şuta – Mureşan, Onicaş, Iuhas, Opriş, Bura, Erdei, Rus, Muntean, Faur, Vasile Pop. Au mai jucat: Villand, Ciul , Ştef, Toma, M. Csik, Goţ.Accidentat, Toni Kanalos nu a făcut deplasarea în Ungaria. Ciul a fost eliminat în minutul 68.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img