Sătmăreanul Alex Negrea, gol spectaculos pentru Augsburg

negrea1

Gol spectaculos reuşit de tânărul internaţional sătmărean Alex Negrea, într-o partidă amicală disputată luni între echipele U19 ale cluburilor FC Augsburg – Liverpool, scor 3-1. În vârstă de 17 ani, Negrea evoluează în flancul stâng, ca fundaş sau mijlocaş, şi e considerat unul dintre cei mai promiţători juniori ai clubului din Bundesliga.

Component al echipei naţionale U18 a României, Alex Negrea e originar din Satu Mare, dar a plecat în Germania alături de părinţii săi în 2010.

Alex Negrea e un jucător de bandă stânga, poate evolua atât fundaş cât şi mijlocaş şi a ajuns în Naţionala României după ce oficialii de la FRF l-au chemat la teste la Bittburg.
Alex a ajuns împreună cu părinţii săi în Germania în 2010. A apucat să se iniţieze în fotbal la Satu Mare, alături de Dacian Nastai.

În 2010 a mers la Augsburg la o selecţie . „A fost o acţiune a lor. Talent Tag iar din 60 de copii urmau să fie reţinuţi doar trei care să rămână în club. După mai multe teste şi probe doar Alex a rămas în atenţia clubului din acei copii. Am progresat şi anul acesta cu el în echipă Augsburg a câştigat Bundesliga la juniori U 17.

“Sper ca prin evoluțiile mele să rămân în atenția celor de la FRF. Sunt convins că dacă voi munci și voi fi serios la antrenamente voi avea șansa de a face cât mai curând pasul spre echipe de seniori de la Augsburg. Ăsta e visul meu !” ne-a spus tânărul fotbalist sătmărean.

Alex Negrea joacă în Bundesliga și a început deja de două săptămâni pregătirile. Noul sezon la U 19 va începe în Germania pe 13 august.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...

Piețele agroalimentare mai sigure ca și magazinele! Ce spune ministrul agriculturii despre plafonarea prețurilor la alimente!

  Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat că o eventuală plafonare a preţurilor pe durata stării de urgenţă ar putea avea efecte negative atât asupra...

TRAGEDIE. Mesajul SFÂȘIETOR al fiicei lui Avram Goia, primul sătmărean RĂPUS de CORONAVIRUS

Fiica lui Avram Goia, fost fotbalist al Olimpiei Satu Mare, primul sătmărean răpus de coronavirus este de-a dreptul sfâșietor. Aceasta a lăsat pe contul...

DRAMĂ. PRIMUL sătmărean UCIS de COVID-19. Un fost fotbalist de la OLIMPIA

Primul sătmărean ucisde COVID-19 este un fost fotbalist al echipei Olimpia Satu Mare. Anunțul a fost făcut chiar de cei de la FC Olimpia...