More


  Sătmăreanul care a declinat oferta premierului Cioloş de a deveni ministru al Transporturilor

  =

  Satmareanul-care-a-declinat-oferta

  Mircea Varga este un sătmărean foarte cunoscut în mediul de afaceri mondial. Varga a lucrat pentru producători din industrie sau din zona bunurilor de larg consum, în prezent fiind parte din echipa care ia cele mai importante decizii în Țiriac Holdings.

  Motiv pentru care Dacian Cioloș l-a chemat la o discuție pe Mircea Varga, propunându-i să preia postul de ministru al Transporturilor. Spre surprinderea tuturor, Mircea Varga nu a dat curs invitaţiei.

  „Ma simt foarte onorat ca, in cadrul acestei actiuni, am fost contactat de catre Premierul Ciolos, cu care am avut o intrevedere la Palatul Victoria, propunandu-mi-se pozitia de Ministru al Transporturilor, ca prima optiune a dansului.

  Ii multumesc si pe aceasta cale pentru increderea acordata, insa, dupa o analiza rationala, trecand prin sentimente pro si contra, cu un oarecare regret, am decis ca este mai bine pentru mine sa refuz aceasta propunere, unul dintre argumente fiind perioada scurta a mandatului.

  Foarte multa lume va judeca daca decizia mea a fost buna sau rea, insa am convingerea ca am cantarit suficient de mult lucrurile, detasandu-ma emotional, iar in contextul dat am considerat ca cea mai rationala decizie este sa declin aceasta propunere.

  Raman in continuare deschis unei astfel de provocari, mai ales ca am convingerea ca pot schimba profund lucrurile, insa doar in contextul in care voi avea toate resursele si sprijinul necesare. Nu voi face niciodata un exercitiu de imagine din astfel de oportunitati!”, a scris Mircea Varga pe Facebook.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img