Sătmărenii s-au înghesuit din prima zi la DEDEMAN

dedeman-2

După o lungă așteptare, sătmărenii se pot bucura, în sfârșit, de cumpărături la calitate maximă. Noul magazin din municipiul Satu Mare pune la dispoziția tuturor o suprafață de 12.700 mp în care puteți găsi peste 45.000 de produse diverse.

Joi a avut loc deschiderea oficială a magazinului Dedeman în municipiul Satu Mare, în prezența autorităților județene și locale, dar și în prezența conducerii magazinului. Profesională, rafinată și elegantă – așa putem descrie deschiderea pe care reprezentanții Dedeman, au pregătit-o în prima zi a deschiderii magazinului. Dragoș Pavăl, președintele Dedeman a avut numai cuvinte de laudă pentru municipiul Satu Mare, mărturisind că magazinul Dedeman din municipiul nostru poartă tricoul cu numărul 43, în echipa Dedeman.

”Pentru acest an am stabilit ca strategie consolidarea prezenței noastre în partea de nord-vest a țării. Inaugurarea magazinului din Satu Mare reprezintă un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv”, a spus președintele Dedeman.

Prefectul Radu Bud, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean, Nagy Szabolcs, împreună cu primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, au avut numai cuvinte de laudă pentru inițiatorii acestui proiect în orașul nostru. Dedeman Satu Mare a creat 160 de locuri de muncă pentru sătmăreni, totodată, oferind oportunități și produse de maximă calitate pentru aceștia.

Pentru că și profesioniștii au simțul umorului, panglica inaugurală de la deschiderea oficială a fost tăiată cu un mini motoferăstrău.

Magazinul are o suprafață de 12.700 mp, incluzând și o seră dedicată plantelor și produselor pentru grădină care se întinde pe o suprafață de 1.950 mp. Pe rafturile magazinului se pot descoperi peste 45.000 de produse diverse de la firme locale, companii naționale și branduri cu renume internațional.
Dedeman a apărut în anul 1992, la Bacău, fiind un butic de 16 mp în care se vindeau sucuri, gume de mestecat, unghiere și papuci de casă. În anul 2016 magazinul este lider detașat pe segmentul retailerilor de construcții și amenajări. Provenind dintr-o modestă familie cu 8 copii, președinții companiei, Dragoș și Adrian Pavăl, au pornit de la zero, reușind, prin muncă multă, să ajungă în top.

“Am infiintat o firma si am inchiriat un spatiu de 16 metri patrati, pe care l-am amenajat noi. Am angajat o vanzatoare, am improvizat niste tejghele din lemn si din sticla si am inceput sa vindem. Castigam intr-o luna zece salarii pe care le luam la intreprinderea de stat ca informatician. Mergeam in Bucuresti, era un centru comercial numit «Massa», si caram de acolo cu Dacia socrilor mei diverse produse. Guma de mestecat, unghiere, tot felul de maruntisuri. Era o mare penurie de produse si, fiind vorba de niste maruntisuri care, pe atunci, erau foarte cautate. Si inca din prima luna de activitate am fost informatizati. Am cumparat un calculator si tineam gestiunea pe el. Asa am invatat ce inseamna sa administrezi o afacere si cat de important e fiecare detaliu”, au spus aceștia.

Ioana Simion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

FOTOGALERIE. FLĂCĂRI în ȚARA OAȘULUI. Pompieriiau LUPTAT două ore și jumătate cu FLĂCĂRILE

Azi dimineață, în jurul orei 08:30, pompierii din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit...

VESTE BUNĂ. Încă un SĂTMĂREAN bolnav de COVID-19 s-a VINDECAT. Doar 15 CAZURI în județ

După ce două zile la rând pentru județul Satu Mare au fost anunțate 16 cazuri confirmate de coronavirus, astăzi autoritățile centrale au anunțat doar...

Ioana Bran: ”Am votat pentru amânarea a plății utilităților – apă-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice și de internet, cablu TV”

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, fost ministru al Tineretului și Sportului, a lucrat intens în aceste zile în comisii și ieri în...

REALITATE. A fost JALE ieri. 19 DECEDAȚI confirmați cu COVID-19 într-o singură zi

Ieri a fost o zi neagră pentru România, fiind consemnați 19 persoane decedate dintre cele infectate cu COVID-19. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane...

O nouă veste TRISTĂ în fotbalul sătmărean! Fostul portar și arbitru, FIRI CÂMPAN s-a stins la doar 50 de ani!

  Veștile triste par că nu se mai opresc în această săptămână, în fotbalul sătmărean. Mai întâi l-am pierdut pe fostul atacant  din anii 70-80...