Sătmărenii sunt Campionii Lumii DRÄXLMAIER la Fotbal

????????????????????????????????????

 

Cupa DRÄXLMAIER la Fotbal s-a mutat în Satu Mare şi membrii echipei sunt hotărâţi să o păstreze cât mai mult timp. Jucătorii sătmăreni au reuşit să câştige Campionatul Mondial pentru a cincea oară.

”Am mers la Vilsbiburg hotărâţi să ne păstrăm trofeul şi scopul a fost atins: ne-am întors tot campioni. Am investit energie, suflet, ore de antrenament şi multă-multă voinţă, dar a meritat din plin”, spune Andrei Estinca, antrenorul echipei de fotbal.

Cei mai buni fotbaliști din lumea DRÄXLMAIER s-au adunat la Vilsbiburg pentru a se duela şi a obţine astfel marea cupă a Campionatului Mondial de Fotbal. 16 echipe din Europa, Asia și America au venit să-și măsoare talentul sportiv în această întrecere. Nu au avut nicio şansă în faţa sătmărenilor. Toată echipa s-a mobilizat exemplar, dar pe teren.

Trofeul pentru” cel mai bun jucător al turneului” a ajuns tot la un sătmărean, Alexandru Botoş (Piri).

”E o onoare să iau acasă acest premiu. Competiția a fost foarte serioasă. Pe teren am întâlniti mulți jucători buni și nu a fost ușor”, a spus el.

Echipele s-au întrecut pe parcursul unei zile întregi, în meciuri scurte, organizate întâi în grupe, ajungând seara la finala jucată de cele mai bune două echipe: Tunisia și Satu Mare. Determinarea sătmărenilor, însoțiți de o galerie animată, a fost definitorie pentru rezultatul meciului, câștigat cu 2 la 0. Victoria a fost sărbătorită pe măsură, alături de suporterii din toată lumea. Cu toții au aplaudat și au cântat imnul echipei de fotbal DRÄXLMAIER Satu Mare.

Cupa a ajuns astfel la Satu Mare, unde va sta, la loc de cinste, timp de doi ani, până la campionatul viitor. În cazul în care sătmărenii vor ajunge campioni de trei ori consecutiv, vor putea păstra pocalul prețios.

Campionatul de Fotbal a fost o experiență extraordinară și pentru suporteri, pe care nu i-a descurajat nici măcar temperatura de afară, de peste 34 de grade. Și-au susținut colegii cu pancarde, vuvuzele, au cântat și s-au distrat alături de colegii din alte țări atât pe teren, cât și la petrecerea dată în cinstea campionilor.

1 COMMENT

  1. Cel de jos primul din partea dreapta Campean Ionica este așteptat la magazia clubului de fotbal Olimpia Satu Mare sa restituie pantalonii scurti cu care s-a fotografiat. Ei …….RUSINICA…..MARE RUSINICA !!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...