More


  Schimbări majore pe Podul Golescu

  - Advertisement -

  Pod Decebal

  În municipiul Satu Mare, traficul din ultimele zile a fost unul infernal, punând zilnic nervii şoferilor la încercare. Prin toate mijloacele, care le-au fost la îndemână, sătmărenii au cerut primăriei găsirea unor soluţii pentru rezolvarea ambuteiajelor zilnice şi a haosului care se desfăşoară zilnic în oraş.

  Comisia de Circulație a Primăriei municipiului Satu Mare a stabilit, aşadar, o întâlnire în cadrul primăriei, unde au analizat şi au încercat soluţionarea tuturor problemelor în ceea ce priveşte traficul rutier. Astfel s-a decis instituirea a trei benzi de circulaţie pe Podul Golescu între orele 11.00-17.00, înspre intersecţia Crinul. Locul în care vor începe cele trei benzi va fi stabilit la faţa locului, totodată, vor fi amplasate balize în fiecare zi. Motivul luării acestei decizii este acela de a fluidiza traficul de pe Podul Golescu, deoarece, din cauza lucrărilor care au loc pe Podul Decebal, o mare parte dintre şoferi decid să aleagă Podul Golescu în schimbul celui din urmă menţionat. Data exactă în care aceste măsuri se vor aplica nu este cunoscută încă, însă concret este faptul că aceasta va fi săptămâna viitoare.

  Totodată, s-a mai stabilit, începând de sâmbătă, restricţionarea urcării pe Podul Golescu dinspre Micro 16 şi întoarcerea în intersecţia de la Crinul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img