More


  Se închide parţial Podul Decebal

  - Advertisement -

  pod-decebal

  Reabilitarea capitală a podului Decebal a fost anunțată ieri . Lucrările vor începe luna viitoare, urmând să fie închise câte două benzi de circulaţie. Lucrările vor dura circa trei luni după cum aproximează specialiştii din primăria Satu Mare . Este o lucrare absolut necesară, având în vedere că ultima reabilitare s-a făcut acum opt ani. Nu s-a dat drumul mai repede la lucrări pentru că s-a aşteptat perioada concediilor.

  Lucrările ar fi trebuit să coste Primăria Satu Mare în jur de 18 milioane de lei, dar banii se pare că încă nu sunt asigurați în întregime. Se aşteaptă o parte din bani de la Guvernul României. Până în acest moment au fost asigurați doar 2,2 milioane de lei.

  Reabilitarea podului Decebal presupune realizarea de lucrări de refacere și consolidare a structurii de rezistență, lucrări de montare hidroizolație, rosturi și guri de scurgere noi, refacere parapeți pietonali și scări de acces pietonale, montare borduri înalte, reparații cu mortare speciale și protecția anticorozivă a tuturor suprafețelor atât de metal cât și de beton și lucrări de modernizare a sistemului de iluminat stradal.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img