More


  Se va putea sta şi la Tribuna a 2-a

  - Advertisement -

  511

  Directorul sportiv de la FC Olimpia, Daniel Paşca, a ţinut să facă unele precizări legate de omologarea stadionului. Acesta îi anunţă pe suporteri că vor putea intra şi la Tribuna a 2-a doar că accesul se va face pe poarta de lângă tabela de marcaj.

  “Stadionul Olimpia a fost omologat pentru sezonul competitional Liga 2 editia 2016-2017, cu precizarea ca sunt unele aspecte de remediat, iar ca parte inchisa de tribuna este vorba numai despre Peluza. Nu se pune problema ca Tribuna a II-a doua sa fie inchisa, doar ca avand peluza inchisa accesul la Tribuna II se va face printr-o poarta de acces situata pe strada Fabricii, adica de la poarta mare de sub tabela de marcaj, vreo 20 metri catre ISU este o poarta. Acolo se va monta si un gardulet pentru ca spectatorii sa nu poata patrunde pe terenul de joc. “ spune directorul sportiv de la Olimpia.

  Omologare stadion

  Într-un interviu acordat emisiunii Săptămâna sportivă de luni seara de la Nord Vest TV, Catrinel Raţ , membru în Comitetul director al clubului confirma şi el închiderea peluzei ( a potcoavei) dar acesta anunţa că doar dacă se va umple tribuna 1 va fi deschisă suporterilor şi calea de acces de pe strada Fabricii.

  O decizie oarecum logică dacă ţinem cont că în ultimul sezon n-am avut niciodată un număr mai mare de 3-4000 de spectatori. Iar aceştia ar încăpea fără probleme la Tribuna 1. Cât despre galeriile oaspeţilor…Atâtea câte au mai rămas ar putea fi ele trimise la Tribuna a 2-a…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare