More


  Se zvonește prin ziare…

  - Advertisement -
  • Cel mai probabil alegerile parlamentare vor avea loc pe 4 sau pe 11 decembrie, a afirmat co-președintele PNL Alina Gorghiu. Ea a reiterat că Dacian Cioloș are un profil corect de premier și dovedește că își dorește continuarea proiectelor ca prim-ministru tehnocrat.
  • Compania Națională de Drumuri se judecă cu cei care au avut de suferit în urma accidentelor de circulație, din cauza stării dezastruoase a infrastructurii rutiere. 86 este numărul de dosare în care CNADNR este acuzată de favorizarea accidentelor. Victimele șoselelor își cer dreptate pe milioane de euro.
  • Nimeni nu știe care este averea României în ultimul sfert de veac. După Revoluție, averea României era evaluată la aproximativ 4.000 de miliarde de lei vechi. Din 1990 nu s-a mai găsit cineva care să țină evidența bogăției naționale. De altminteri, „o evaluare era greu de realizat când inflația a fost și de 300%” afirmă Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR.
  • România are derogare de la Eurostat până în 2020 „cu privire la întocmirea contului de patrimoniu”.
  • Partidul pe care Nicușor Dan îl moșește pentru alegerile parlamentare, Uniunea Salvați România (USR), pregătește fuziuni, alianțe și colaborări informale cu minimum 9 partide și mișcări civice. Planul a fost pus în mișcare într-o discuție la Predeal între Nicușor Dan și mai mulți membri din politică și societatea civilă, la sfârșitul lunii trecute. Aceștia din urmă au propus formarea unei alianțe pentru parlamentare. Dan a refuzat ideea, speriat că pragul electoral pentru alianță este de 9% .Ulterior acesta a declarat că USR a decis să meargă singur la parlamentare.

  Voicu D.Rusu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img