More


  Show total cu drujba

  =

   În centrul municipiului Satu Mare a avut loc un cincurs spectaculos de tăiat lemne

  IMG_4340
  În Piața 25 Octombrie din municipiul Satu Mare a avut loc un show forestier unic, prin care nu numai profesioniștii ci și spectatorii au concurat pentru mai multe premii. Concursul a avut loc sâmbătă, 09.07.2016.
  30 de concurenți
  TimberKing contest este un show inspirat după conceptul World Logging Championship. În cursa profesioniștiilor s-au înscris 10 echipe de câte 3 persoane. Toți concurenții au trebuit să treacă prin trei probe cu diferite grade de dificultate. La prima proba concurenții au trebuit să demonstreze cum știu să schimbe lanțul la drujbă într-un timp cât mai scurt. A doua probă a fost cea de tăiere de precizie, prin care echipele au trebuit să taie un buștean de sus în jos apoi de jos în sus. A treia probă a fost cepuirea, prin care concurenții au avut sarcina de a tăia cât mai corect în cel mai scurt timp crengile unei buștean.
  Și publicul a fost recompensat
  Organizatorii nu au uitat nici de spectatori. Au organizat o competiție individuală cu trei probe și pentru cei din public, iar marele premiu acestui concurs a fost un motoferăstrau Husqvarna. Pe lângă multe surprize organizatorii au decis că primele 200 de înghețate să fie gratuite. Și așa a și fost!
  Ciprian Bâtea


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img