More


  Singurul aquaparc sătmărean, vestit peste hotare

  =

  aqua

  Primul şi unicul parc acvatic de distracţii din judeţul Satu Mare, şi din nord-vestul României, a prins contur în anul 2013. De atunci, de la an la an, numărul persoanelor care trece pragul aquaparcului sătmărean creşte semnificativ. Priorităţile conducerii parcului acvatic sunt confortul, siguranţa şi relaxarea clienţilor.

  „Primul şi unicul aquaparc de 4 stele al regiunii, care este deschis non-stop, indiferent de vreme, oferă acces la piscine, acces la saune, mâncare bună, voie bună şi distracţie la maxim”, a spus Brancsik Zsolt, asistent manager Aquapark.

  Dacă la deschiderea aquaparcului sătmărenii erau singurii care alegeau să se simtă bine la parcul acvatic sătmărean, acum multe din persoanele care vin la piscinele acestuia sunt din judeţe şi ţări limitrofe.

  „Cei care ne trec pragul sunt, în primul rând sătmărenii, însă vin multe persoane şi din alte judeţe sau ţări. Numărul persoanelor care vin la noi este tot mai mare, deoarece tot mai multă lume începe să audă despre aquaparcul din judeţul Satu Mare. Avem multe persoane din Maramureş, Cluj, Sălaj sau chiar şi Ungaria. Multe familii vin pentru a îşi petrece un weekend aici, deoarece opţiunile de distracţie sunt atât pentru copii, cât şi pentru adulţi”, a spus Brancsik Zsolt, asistent manager Aquapark.

  Piscinele sunt disponibile în anotimpurile, respectiv împărţite în două zone – zona piscinelor interioare şi zona piscinelor exterioare. Zona piscinelor interioare cuprinde: piscină de relaxare şi distracţie, piscină de înot pentru începători şi piscină pentru copii. Totodată, zona piscinelor exterioare cuprinde: piscină de înot, piscină cu topogane acvatice, piscină de relaxare şi distracţie, piscină pentru copii. De asemenea, bazinele cu apă termale sunt foarte căutate de către sătmăreni, beneficiile apei fiind numeroase.

  Pentru relaxare mentală, corporală şi revigorare generală conducerea aquaparcului recomandă zona cu saune, care cuprinde 4 tipuri de saună: sauna în infraroşu, sauna salină, sauna finlandeză şi sauna cu aburi.

  Tratamentele, cursurile de înot, sala de fitness sau cursurile de înot pentru bebeluşi sunt alte câteva motive pentru care peste 1.000 de persoane vin săptămânal la aquaparcul sătmărean.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img