More

    Spectacol automobilistic la Luna Șes

    luna

    În ciuda vremii capricioase , ediția a 3-a a Raliului VTM de la Luna Șes s-a bucurat de un real succes. Cu 28 de concurenți din România și Ungaria la start și cu mulți spectatori înșirați de-a lungul traseului, competiția a însemnat o nouă reușită pentru David Seletye și echipa lui de la ACR Satu Mare și de la Rider’s.

    luna4

    ”Sincer ne așteptam la mai mulți concurenți din Satu Mare dar și așa suntem mulțumiți mai ales dacă ținem cont că am avut acea sincopă de anul trecut. Totul a fost perfect din punctul nostru de vedere. În ciuda ploii de dimineață traseul s-a prezentat foarte bine .Concurenții s-au bucurat de traseul minunat și de faptul că anul acesta au avut patru manșe . Două de antrenament și două cronometrate în concurs” a spus directorul de concurs, David Seletye.

    Nu au lipsit nici ieșirile în decor. Un concurent de 14 ani din Ungaria, campionul țării vecine la vârsta lui, a luat prea larg o curbă periculoasă și a derapat intrând într-un cap de pod. Din fericire cauciucurile de protecție puse în zonă de organizatori au făcut ca accidentul să pară unul minor. Pilotul din Ungaria s-a ales cu o sperietură zdravănă și cu mașina avariată…De altfel a fost singurul abandon de la această ediție.

    Câștigătorul absolut al competiției, la clasa OPEN a fost băimăreanul Ovidiu Pașca.

    Președintele Consiliului județean , Pataki Csaba împreună cu subprefectul Alfatter Tamas au ținut și ei să asiste la două din cele patru manșe ale raliului.

    ”E o modalitate extraordinară de promovare a zonei. Îi felicit pe organizatori și sunt convins că de astfel de evenimente avem nevoie pentru a promova zona. Luna Șes trebuie să devină un loc important pentru turismul din județ atât pe timp de iarnă cât și vara” a spus Pataki csaba care e convins că pe viitor traseul va fi exploatat la maxim”, a spus președintele CJ , Pataki Csaba.

    Iată lista câștigătorilor:

    13616306_1219441554756027_624019814_o

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE