More


  Stagiu la Jupiter pentru karateka de la SAKURA

  =

  Asociaţia CS Sakura Carei a participat în perioada 26 iunie – 1 iulie la un stagiu de pregătire în staţiunea Jupiter. Cantonamentul a fost organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale, departamentul SKDUN, iar antrenamentele au fost conduse de Shihan Aurel Pătru, maestru de karate 7 dan.

  Pe malul Mării Negre s-au antrenat zilnic peste 90 de karateka din toată ţara. Aceştia au combinat utilul cu plăcutul, pe lângă antrenamente au avut timp suficient de plajă, baie şi distracţie.

  Pentru Vivien Knecht, Şerban Mateş, Edvin Medvei şi Ingrid Engber acest stagiu a fost foarte important deoarece cei patru karateka au dat examen de grad. Comisia de examinare condusa de Aurel Pătru a decis ca aceşti sportivi au valoarea necesară pentru a urca o treapta. Vivien, Şerban şi Edvin au obţinut gradul 1 dan (centura neagră), iar instructoarea clubului careian, Ingrid a obţinut gradul de 2 dan. Cei patru karateka au fost pregătiţi pentru examen de Gheorghe Daraban maestru 5 dan, antrenorul principal al Asociaţiei CS Sakura Carei.

  Careienii vor continua antrenamentele în luna iulie, iar in perioada de 31 iulie – 6 august vor participa la stagiul Karate Summer Camp organizat la Carei de clubul Karate Do B.F.K.S. Carei. În luna august este programată o scurtă vacanţă, după care se vor relua antrenamentele, pentru că în septembrie începe sezonul competitional, iar in 7-9 octombrie va avea loc în Burgas (Bulgaria) Campionatul Mondial Karate Shotokan SKDUN unde mai multi sportivi din cadrul CS Sakura Carei, selectionaţi de Shihan Aurel Pătru ,vor face parte din lotul naţional al României.

  Careienii aduc mulţumiri sponsorilor pentru ajutorul financiar acordat asociaţiei şi totodată se aduc mulţumiri părinţilor sportivilor pentru ajutorul acordat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img