Stagiu la Jupiter pentru karateka de la SAKURA

Asociaţia CS Sakura Carei a participat în perioada 26 iunie – 1 iulie la un stagiu de pregătire în staţiunea Jupiter. Cantonamentul a fost organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale, departamentul SKDUN, iar antrenamentele au fost conduse de Shihan Aurel Pătru, maestru de karate 7 dan.

Pe malul Mării Negre s-au antrenat zilnic peste 90 de karateka din toată ţara. Aceştia au combinat utilul cu plăcutul, pe lângă antrenamente au avut timp suficient de plajă, baie şi distracţie.

Pentru Vivien Knecht, Şerban Mateş, Edvin Medvei şi Ingrid Engber acest stagiu a fost foarte important deoarece cei patru karateka au dat examen de grad. Comisia de examinare condusa de Aurel Pătru a decis ca aceşti sportivi au valoarea necesară pentru a urca o treapta. Vivien, Şerban şi Edvin au obţinut gradul 1 dan (centura neagră), iar instructoarea clubului careian, Ingrid a obţinut gradul de 2 dan. Cei patru karateka au fost pregătiţi pentru examen de Gheorghe Daraban maestru 5 dan, antrenorul principal al Asociaţiei CS Sakura Carei.

Careienii vor continua antrenamentele în luna iulie, iar in perioada de 31 iulie – 6 august vor participa la stagiul Karate Summer Camp organizat la Carei de clubul Karate Do B.F.K.S. Carei. În luna august este programată o scurtă vacanţă, după care se vor relua antrenamentele, pentru că în septembrie începe sezonul competitional, iar in 7-9 octombrie va avea loc în Burgas (Bulgaria) Campionatul Mondial Karate Shotokan SKDUN unde mai multi sportivi din cadrul CS Sakura Carei, selectionaţi de Shihan Aurel Pătru ,vor face parte din lotul naţional al României.

Careienii aduc mulţumiri sponsorilor pentru ajutorul financiar acordat asociaţiei şi totodată se aduc mulţumiri părinţilor sportivilor pentru ajutorul acordat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...