Sunt bărbat adevărat, am accesoriu personalizat!

sunt-barbat-adevarat

Într-o societate în care dorinţa de exprimare este tot mai mare, Nineta Cîmpianu încurajează bărbaţii, de la mic la mare, la îndrăzneală şi originalitate. Prin firma pe care o conduce, caracterizată fiind prin culoare, unicitate şi calitate, Nineta aduce un plus de eleganță bărbaţilor.

Firma Honett a luat naştere cu puţin timp în urmă, însă cu paşi repezi a ajuns în topul preferinţelor bărbaţilor sătmăreni, şi nu numai. Cea care creează şi dă formă celor mai îndrăzneţe podoabe pentru bărbaţi ne-a povestit despre tendinţele din acest an în materie de accesorii.

„Tendinţele din acest an nu sunt foarte diferite faţă de cele de anul trecut. Cravata clasică rămâne în continuare piesa de rezistenţă atunci când un bărbat doreşte să iasă în evidenţă sau să dea o notă de eleganţă costumaţiei sale. Noutatea anul acesta se află printre culori, în sensul că putem jongla cu acestea, de exemplu o cravată roz poate fi combinată cu o cămaşă albastră sau invers. Ca şi noutate mai avem cravata dreaptă sau cravata pătrat, cum îi spun alţii. Este un alt fel de cravată, aceasta este mult mai potrivită stilului de zi, stilului tineresc. Anul acesta ne jucăm cu culorile şi modelele, totodată, optăm pentru broderii şi cravate cât mai colorate”, a spus Nineta Cîmpianu.

Pentru că atunci când vine vorba de stil nu există o limită de vârstă, cei mici sunt luaţi în serios la fel de mult ca şi cei mai în vârstă.

„Tendinţele la copii sunt, oarecum, la fel ca şi cele ale bărbaţilor, respectiv a adulţilor. E bine ştiut faptul că tot mai multe mămici îşi asortează copiii cu tăticii. La fel ca şi la bărbaţi, mergem mult pe culori, cravate cât mai viu colorate, cât mai animate”, a adăugat Nineta.

În momentul de faţă, pe lista priorităţilor masculine se numără modul de exprimare cât mai unic şi îndrăzneţ.

„Bărbaţii se gândesc tot mai mult cum să iasă în evidenţă, această prioritate existând acum şi la partea masculină. Aşadar, acesta este motivul pentru care găsim tot mai multe accesorii la vestimentaţia masculină”, a concluzionat Nineta Cîmpianu.

Ioana Simi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Afacerea Masca!

Nu degeaba se zice că pe vreme de război și pandemie se fac cele mai babane afaceri. Bine, nu le face omul de rând,...

Resetarea presei, extremă urgență

Din clipa în care încrederea publicului în presă intră în declin, nu mai există, practic, șansa unui guvern de a se sprijini pe un...

Dezvoltarea orașului Livada și bunăstarea locuitorilor, obiectivul principal al conducerii orașului

Primele luni ale lui 2020 găsește primăria din Livada cu o activitate prolifică pe mai multe paliere, investițiile fiind complexe și menite să dezvolte...

Adrian Ștef: ”Voi cere ca subprefecții ALDE să-și prezinte demisia!”

Invitat joi seara în cadrul emisiunii Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, fostul președinte al Consiliului județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat...

Câinele Athos, spaima contrabandiștilor. O nouă captură

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, 1.000 pachete...