More

    Sute de persoane au participat la sărbătoarea din Moftin

    moftin

    Ajunsă la ediţia a 16-a, “Ziua Comunei Moftin” s-a desfăşurat, duminică, într-un mod extrem de plăcut şi frumos. Atât locuitorii, cât şi primarul comunei au mărturisit că, an de an, acest eveniment capătă amploare. Aşadar, anul acesta sărbătoarea comunei a fost, din nou, un real succes. Invitaţii au venit din mai multe colţuri ale ţării, nelipsind invitaţii bucureşteni.

    „Am început, ca în fiecare an, la monumentul marelui voievod Mihai Viteazu deoarece data în care este stabilită ziua comunei este legată direct de tabăra marelui voievod de la Moftin. De asemenea, cum suntem obişnuiţi, prima parte a evenimentului s-a desfăşurat pe amplasamentul monumentului, după care ne-am deplasat la baza sportivă. Programul a fost unul variat, iar formaţia Vunk, din Bucureşti, a fost cea mai aşteptată”, a spus David Gheorghe, primarul comunei Moftin.

    Locuitorii comunei Moftin sunt mândri de faptul că un tânăr din sat a ajuns renumit în industria muzicală, motiv pentru care se bucură de fiecare dată când au ocazia să îl asculte.

    „Închiderea a fost făcută de Sorinel Petric, un localnic al comunei Moftin, care este deja afirmat pe scena muzicii sătmărene, şi nu numai. Ne-a făcut mare plăcere ca spre miezul nopţii să îl putem asculta”, a adăugat David Gheorghe.

    Localnicii au o mare deschidere faţă de acest tip de evenimente, ceea ce îl încurajează pe primarul comunei să continue organizarea acestora în fiecare an.

    „Investim în acest eveniment tot ceea ce este nevoie deoarece este o zi pe care localnicii o primesc cu foarte mare deschidere şi drag”, a încheiat David Gheorghe, primarul comunei Moftin.
    Ioana Simion

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE