More


  Totul despre nativii din zodia Leului!

  =

  zodiac

  Este o zodie masculină de foc, guvernată de Soare, planeta care sporește autoritatea, voința, hotărârea, vitalitatea, afectivitatea, șansa și norocul în viață, entuziasmul și generozitatea, dar și orgoliul, vanitatea, mândria, furia, egoismul și extravaganța.

  Nativul din zodia Leu este încrezător în propriile forțe, mândru, generos. Atât femeile, cât și bărbații născuți în zodia Leu sunt persoane plăcute, sincere, naive uneori. Posedă un deosebit simț și gust al ascensiunii, străin însă de orice meschinărie sau josnicie. Noblețea sufletească și un profund sentiment al justiției îi așează deasupra tuturor josniciilor vieții. Are o mare nevoie de respect. Este ambițios și creativ, potrivit www.eastrolog.ro. Leul are orgoliu, dar nu un orgoliu mărunt. În el poți avea cel mai devotat prieten sau partener, cel mai fidel camarad și sfătuitor, dar și un dușman generos. Furia lui este spontană și se datorează firii impulsive, dar trece repede.

  A vrea este principala caracteristică a nativilor din Leu, puterea voinței fiind forța care îi conduce și îi dinamizează. Cel mai mare defect îl constituie spiritul absolutist de dominare, care nu se manifestă niciodată brutal, prin forță, ci prin persuasiune. Sentimentele sale puternice îl pot duce la speculații și aventură. Poate fi egoist.

  Piatra mistică — diamant, rubin
  Ziua norocoasă — duminica
  Numerele norocoase — 8,9
  Culori norocoase — roșu, portocaliu
  Simțul cel mai dezvoltat — văzul

  Alimentele benefice — cafea, vânat, alimente de culoare galbenă și portocalie: ouă, morcovi, cartofi, mere, gutui, pere, portocale, smochine, lămâi, porumb, muștar, scorțișoară, ceapă, usturoi, migdale, pepene galben, mălai, vanilie, caise, piersici.

  Bărbatul Leu este greu de ghicit cu adevărat, el fiind generos sau periculos, bun sau egoist, idealist sau cusurgiu. El este câte puțin din toate acestea. Simte nevoia de a prelua comanda, dar și nevoia de a fi iubit de cei pe care-i conduce. Teama lui cea mai acută este teama de eșec, de insucces, aceasta fiind cauza reală a vulnerabilității și vanității sale. Bărbatul Leu este romantic și generos, iar una dintre modalitățile prin care-și demonstrează generozitatea este de a-și copleși iubita cu daruri. El adoră dragostea și adoră să fie îndrăgostit. Îi plac lucrurile strălucitoare, neobișnuite și are tendința de a fugi de obișnuit, care îl plictisește. Poate tolera multe defecte ale femeii pe care o iubește, însă nu va accepta niciodată să fie dominat, jignit sau subapreciat.

  Femeia Leu își iubește cu ardoare copiii, dar fiind prea independentă nu are răbdarea necesară să se ocupe tot timpul de ei. Femeia Leu are nevoie de o profesie care să-i dea satisfacții, să-i asigure măcar în parte nevoia de independență. Se înconjoară de grupuri mici de prieteni, din care își construiește o lume ideală. Pe cât de apropiată este cu prietenii, pe atât de rezervată este cu străinii. În general, relațiile ei cu oamenii se bazează pe instinct, potrivit www.venus.org.ro. Femeia Leu va juca întotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei neînțelese, de la ipostaza de mamă devotată până la aceea de amantă ideală. Pasională, frumoasă, solară, strălucitoare, intuitivă, plină de creativitate și adesea cu o imaginație erotică nebănuită, femeia Leu poate deveni ținta oricărui bărbat care vrea să facă impresie bună în rândul aristocrației timpului având la braț un personaj aranjat după ultimul răcnet și de o regalitate somptuoasă. Leoaica nu este o floare de seră, este o floare a soarelui. Probabil că este foarte populară, fiind liderul social al grupului ei, domnind ca o regină, cu o căldură dezarmantă și cu un surâs extraordinar de frumos. Natura este extrem de generoasă cu ea, înzestrând-o cu vivacitate, inteligență, grație, frumusețe și senzualitate, cât pentru trei femei și ceva pe deasupra.

  Copilul Leu este vesel, exuberant, foarte activ, își ascunde cu abilitate emotivitatea și teama că ceilalți s-ar putea îndoi de calitățile sale. Sensibili, mândri și uneori un pic orgolioși, copiii Leu par să fie foarte curajoși, însă de fapt ei sunt chiar vulnerabili din punct de vedere emoțional. Este inutil ca părinții să încerce să-l educe folosind forța, pentru că se va încăpățâna și mai mult în convingerile sale și atunci dintr-un copil drăguț și afectuos se va transforma într-un rebel de nestăpânit, cum menționează www.copilul.ro. Dacă este înconjurat de afecțiune și tratat cu înțelegerea pe care crede el că o merită are toate șansele să-și pună în valoare calitățile. Copilul trebuie să învețe și să împartă atenția cu altcineva.

  Compatibilitate cu alte zodii
  Excelentă (100%) — Berbec, Săgetător
  Bună (80%) — Balanță, Gemeni
  Delicată, riscantă (60%) — Scorpion, Taur
  Dificilă, dar interesantă (50%) — Vărsător
  Nerecomandabil (10%) — Fecioara, Rac

  Personalități de pe mapamond născute în zodia Leu: Napoleon Bonaparte, Henry Ford, Fidel Castro, Neil Armstrong, Frank Wedekind, Pedro Passos Coelho, Kevin Spacey, Elias Canetti, Bill Clinton, Peter O’Toole, Madonna, Jacqueline Kennedy, Benito Mussolini, George Bernard Show, Alfred Hitchock, Aenne Burda, Sandra Bullock, Hugo Rafael Chavez, Louis de Funes, Anne Klein, Paul Claudel, Andy Warhol, Michael Anderson Jr. John Heathcoat, Rod Laver, Whitney Houston, James Baldwin, Joyce Sims, Michael Kors, Joe Jackson, Earvin ‘’Magic’’ Johnson.
  Personalități din România născute în zodia Leu: Mișu Fotino, Mihai Codreanu, Cezar Baltag, Constantin Corduneanu, Dan Condurache, Varujan Vosganian, Vasile Blaga, Victor Babeș, Carmen Stănescu, Marius Tucă, Nicu Constantin, Mircea Baniciu, Gellu Naum, Tudor Gheorghe, Horațiu Mălăiele, Valeria Seciu, Stere Gulea, Marcel Iureș, Cezara Dafinescu, Paul Daian, Rodica Popescu-Bitănescu, Cezar Ivănescu, Horia Gârbea.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img