Trei primării din judeţul Satu Mare nu au încă viceprimari

viceprimari-Satu-Mare

În luna iunie au avut loc ședințele de constituire ale celor 65 de consilii locale la nivelul județului Satu Mare și a Consiliului Județean Satu Mare.

Convocarea în ședința de constituire s-a făcut prin ordinul Prefectului județului Satu Mare, emis pentru fiecare consiliu local în parte, respectiv pentru Consiliul Județean.

60 consilii locale și Consiliul Județean Satu Mare s-au constituit în prima ședință de convocare. La a doua convocare s-au constituit Consiliile Locale din UAT-urile Călineşti-Oaş, Gherţa Mică, Socond, Căuaş. La a treia convocare s-a constituit Consiliul Local din UAT Cămârzana.

La ședințele de constituire s-au validat mandatele aleșilor locali, s-au declarat legal constituite consiliile locale, s-au completat comisiile de specialitate ale consiliilor locale.

Ulterior, în următoarele ședințe de consiliu local au fost aleși viceprimarii unităților administrativ-teritoriale din județ. Până în acest moment nu s-a reușit alegerea viceprimarilor în următoarele comune : Păuleşti, Racşa, Viile Satu Mare.

Ioana Simion

1 COMMENT

  1. La Viile Sattu Mare ar trebui sa fie lasat primarul sa aleaga echipa cu care sa lucreze nu sa i se impuna anumite persoane deoarece este un primar harnic si corect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...