More


  Trei sătmăreni au intrat la Colegiul Militar din Alba Iulia

  =

  lung georgiana

  Colegiul Militar Naţional “Mihai Viteazul’’ din Alba Iulia şi-a deschis porţile pentru încă 120 de elevi care abia au terminat clasa a VIII-a. Din cele 120 de locuri disponibile, doar 20 au fost destinate fetelor, rămânând ca restul de 100 să fie ocupate de băieţi. Concurenţa a fost mare pentru locurile rezervate fetelor: aproape şase candidate pentru un loc. La băieţi, au concurat doi pe un loc. Printre cei 120 de elevi admişi s-au strecurat şi trei sătmăreni , două fete şi un băiat.

  Elevii au avut de trecut prin mai multe etape eliminatorii printre care numeroase probe sportive şi teste de admitere. Importantă a fost şi media de la Examenele Naţionale care a făcut diferenţa dintre cei admişi şi cei respinşi.

  Cea mai bună poziţie în ierarhia afişată de către colegiu a avut-o Georgiana Lung (foto) , fostă elevă la Colegiul Naţional Doamna Stanca. Aceasta s-a clasat pe poziţia a 9-a cu media 9,53. Între primele 20 e prezentă şi Diana Paul din Tarna Mare. În prima jumătate a ierarhiei băieţilor se află şi Vasile Cinar din Moftinu Mic.

  Iulia Pop  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img