More


  Un alt sătmărean a ieşit cu bine din Iadul Bucătarilor

  - Advertisement -

  tudor

  Tot mai mulţi sătmăreni duc, cu mândrie, numele judeţului nostru în întreaga Românie. De această dată este vorba despre talentul culinar al unui sătmărean, care s-a făcut cunoscut în întreaga ţară.

  Sătmăreanul Gabriel Tudor, fostul concurent de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, va găti pentru vâlcenii care vor participa anul acesta la „Ziua Imnului Naţional”. Evenimentul va fi organizat pe malul Olăneştiului din Râmnicu Vâlcea unde, cu siguranţă, sătmăreanul nostru va găti cele mai delicioase bunătăţi. Fructe de mare, creveţi şi carne de scoici se află pe lista preparatelor care vor fi gătite de chef Tudor. Aşadar, vâlcenii pretenţioşi se vor putea desfăta din preparatele gătite de cheful sătmărean.

  „Vin cu un concept nou care să promoveze mâncarea sănătoasă. Am organizat o caravană prin mai multe oraşe ale ţării, iar de vineri , 29 iulie, mă găsiţi la Râmnicu Vâlcea. Cu nişte tigăi de 70-100 porţii, gătesc fructe de mare, carne de scoici, creveţi cu paste, spaghete. Preţurile vor fi accesibile pentru toată lumea, pornind de la 12-15 lei”, spune chef Tudor.

  Tudor Gabriel, un expert în arta culinară, ne face să fim mândri din nou de judeţul nostru şi de oamenii care s-au născut şi locuiesc aici.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare