More


  Vânzător de ziare accidentat grav la Burdea

  =

  78

  După ce Podul Decebal din municipiul Satu Mare a fost închis pe jumătate, zi de zi sătmărenii se confruntă cu aceleaşi probleme – traficul haotic şi aglomeraţia. Aşadar, după cum era de aşteptat, ieri dimineaţă a avut loc primul accident cauzat de problemele mai sus menţionate.

  Unul dintre vânzătorii de ziare din intersecţia Burdea a fost lovit de un autoturism, după care victima a căzut şi s-a rănit. La fața locului au venit polițiștii și un echipaj al Ambulanței care au transportat victima la Urgențe pentru investigații medicale.

  Pe vânzătorii de ziare îi vedem zilnic, la orice oră, în intersecţiia de la Burdea.

  Totodată, este bine ştiut faptul că, în această perioadă, legile de circulaţie sunt încălcate aproape non-stop în intersecţia de la Burdea.

  Foarte mulți sătmăreni au atras atenția pe reţelele de socializare că la Burdea, cel puțin în această perioadă, este absolut necesară prezența unui polițișt care să dirijeze circulația. Altfel, regulile de circulație în intersecție sunt încălcate cu nesimțire de către unii șoferi, iar traficul s-a transformat, practic, într-o junglă. În plus apar probleme şi ambuteiaje şi la trecerea de pietoni din faţa bisericii din Soarelui ca să nu mai vorbim de cei care vin de pe Bulevardul Cloşca şi virează la dreapta pe verde intermitent. Alte cozi, alţi nervi, altă distracţie…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img