More


  Zeci de sătmăreni au primit locuințe ANL

  =

  ANL Satu Mare (2)

  Zeci de locuințe ANL de pe strada Poligonului au fost repartizate ieri de către conducerea municipiului reședință de județ. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, alături de viceprimarul Doina Feher, le-au înmânat noilor locatari cheile și documentele locuințelor.

  În cele două blocuri ale Primăriei Satu Mare sunt 22 de garsoniere și 27 de apartamente cu câte două camere. De asemenea, un bloc cu 26 de apartamente le revine celor de la Ministerul Apărării Naționale. „Este o investiție începută în anul 2008. Mă bucut că în sfârșit s-a finalizat o parte din această investiție. Este vorba de trei corpuri de clădire, 75 de locuințe, din care 49 revin Primăriei municipiului Satu Mare, care v-au fost repartizate în acest an, o repartiție însușită și de către Consiliul Local. Este o listă de priorități pe care o vom afișa și pe site-ul municipiului Satu Mare, urmând ca în fiecare an, în luna februarie, să se facă o reactualizare a listei, în funcție de punctajul solicitanților mai poate suferi modificări acea listă. În momentul de față, noi suntem pregătiți să vă dăm cheile pentru cele 49 de locuințe. Eu în numele Primăriei, în numele Consiliului Local, și bineînțeles, în numele meu personal vă doresc multă sănătate și să folosiți aceste locuințe conform destinației. O să mai lucrăm la gazonare, mai sunt niște lucrări din partea municipiului care vor trebui făcute, dar consider că am reușit, cât de cât, să ținem pasul și să terminăm această investiție în parametri normali”, a declarat Kereskenyi Gabor.

  ANL Satu Mare (1)

  Noii locatari au fost avertizați să nu uite să își plătească chiriile și facturile la utilități. „Nu vrem să vedem rău-platnici, să fiți la zi cu chiria și cu utilitățile, că altfel va fi bai. Va fi bai și după aceea bye-bye”, a spus Kereskenyi Gabor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img