More


  A 13-a ediție a Concursului de pescuit al DRÄXLMAIER Satu Mare

  =

  fishing

  În compania DRÄXLMAIER Satu Mare, pe lângă adepții fotbalului, sunt și multi pasionați ai pescuitului sportiv, motiv pentru care anual se organizează un concurs intern la care ei se pot înscrie în cursa pentru cea mai mare captură.

  Concursul a fost organizat în acest an între 20-21 august şi a durat 24 de ore. Un total de 25 de echipe compuse din câte două persoane, înarmați cu multă răbdare și hotărâre, și-au încercat norocul la balta de pescuit din Ianculești,.

  Duminică dimineața au fost desemnați câștigătorii ediției. Locul 1 a fost obținut de Menyhárt Róbert și Menyhárt Tibor, locul 2 de Cărăușan Alexandru și Ionescu Adrian, iar locul 3 i-a revenit echipei Crișan Cosmin și Danciu Adrian. Cea mai mare captură a concursului a fost a lui Menyhart Robert, un amur de 7,99 kg.

  “Am pescuit pentru prima dată la această baltă. Amurul cu care am câştigat premiul pentru cea mai mare captură este în acelaşi timp şi cel mai mare pește prins vreodată de mine. Până acum m-am concentrat să prind mulți pești și nu pești mari. A fost foarte palpitant, chiar am avut emoții. Captura a fost făcută seara, la ora 11. A tras tare. Am reuşit să-l scot din apă după vreo 20 de minute. Mă bucur mult că am avut această experienţă”, povestește cu mult entuziasm câștigătorul, Meyhárt Róbert.

  Compania a oferit câștigătorilor premii constând în echipamente și accesorii de pescuit.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img