Andone, optimist înaintea duelului cu stegariiolimpia

Olimpia Satu Mare va juca azi în compania formaţiei FC Braşov în etapa a treia a ligii secunde. Acest meci a fost prefaţat joi de o conferinţă de presă la care au participat team -managerul echipei Attila Karda, antrenorul Bogdan Andone ;i noua achiziţie SIlviu Pană.

Jucătorul a declarat că a ales să joace la Satu Mare pentru că a simţit că a fost dorit de team-managerul echipei dar mai ales de antrenorul Bogdan Andone şi îşi doreşte să ajute echipa la îndeplinirea obiectivului. Este posibil ca jucătorul să debuteze chiar în meciul de azi, în cazul în care îi ajung actele de la FRF. De la managerul Attila Karda am aflat că sunt în discuţii atât cu primăria cât si cu Consiliul Judeţean pentru a găsi soluţii în ceea ce priveşte finanţarea echipei. Discuţii se poartă şi cu foşti sponsori în vederea revenirii lor la echipă. În ceea ce priveşte suma negociată de FRF pentru drepturile de televizare managerul a declarat:”Acesta este nivelul ligii secunde şi atâta timp cât a fost o singură televiziune care a participat la licitaţie nu ne puteam aştepta la o sumă mai mare. Din păcate suma ne ajunge doar pentru două deplasări. Trebuie să acceptăm situaţia să nu ne facem duşmani.” Legat de meciul de azi, Bogdan Andone are tot lotul valid însă se teme că aceştia ar putea acuza o stare de oboseală în urma deplasării extrem de lungi de la Mioveni. Lotului de jucători s-au alăturat şi foştii olimpişti Daniel Feher si Horea Bîgiu aceştia urmează însă un program separat de pregătire şi se preconizează că vor fi apţi de joc în două-trei săptămâni. Antrenorul încă mai aşteaptă întăriri, mai ales un număr 9, dar si un fundaş central. Legat de adversar, antrenorul Olimpiei ne-a declarat că FC Braşov este o echipă puternică care a început campionatul cu două victorii, o echipă pragmatică cu un antrenor care cunoaşte foarte bine liga a doua şi cu mulţi jucători cu meciuri in prima ligă. De la jucătorii săi Bogdan Andone se aşteaptă să fie agresivi, în sensul bun al cuvântului şi să profite de punctele slabe ale adversarului.

Fulare şi abonamente pentru suporteri
După foarte mult timp suporterii Olimpiei îşi pot achiziţiona materiale promoţionale cu însemnele clubului fanion. Este vorba de fulare de două tipuri: unul standard şi unul mic pentru maşină. Suporterii pot intra în posesia acestora pe bază de donaţie, respectiv:30 de lei fularul mare, 15 lei fularul mic iar la pachet preţul lor este de 40 de lei. Clubul a mai pus la dispoziţia suporterilor 10 abonamente ce pot fi câştigate pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts