Aproape de o nouă tragedieaccident

Un tânăr de 23 de ani din Balta Blondă a scăpat cu viață după ce a fost lovit de un tren la nivelul trecerii peste calea ferată din localitate. Accidentul a avut loc ieri, 5 august, în jurul orei 16.00.

Potrivit martorilor tânărul a vrut să treacă cu bicicleta peste calea ferată din Balta Blondă, pentru a merge până la alimentară, însă a fost lovit de tren. Nu se cunosc circumstanțele producerii accidentului.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la pompieri și SMURD. Tânărul a fost găsit inconștient, cu leziuni la nivelul corpului și cu un traumatism cranio-cerebral, fiind transportat de urgență la spital.

Nu este primul accident de acest gen, în ultimii ani au mai avut loc astfel de accidente la trecerea de cale ferată pe strada C.A. Rosetti din Satu Mare când şoferul unui taxi a murit după ce a făcut atac de cord şi a intrat cu maşina într-un gard din apropierea căii ferate, un altul a avut loc între Satu Mare şi Carei când o femeie de 38 de ani a încercat o depăşire neregulamentară pe podul de peste calea ferată, moment în care a intrat într-un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani din Valea lui Mihai. În 2014, la Micula două persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident feroviar.

Robert Marcus

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts