More


  August, luna cu cele mai multe accidente

  - Advertisement -

  prefect-ora-adevarului

  Cele mai multe accidente din județul Satu Mare se petrec în luna august, odată cu întoarcerea sătmărenilor plecați la muncă în străinătate. Afirmația îi aparține prefectului județului Satu Mare, Radu Bud, și a fost făcută în cadrul emisiunii ”Ora adevărului”, moderată de Victor Constantinovici la Nord Vest TV.

  Acțiuni suplimentare
  Prefectul Bud a spus că reprezentanții Poliției Rutiere vor face acțiuni cu efective sporite în această lună pe șosele, tocmai din cauza numărului foarte mare de accidente. ”Din statistică pot să vă spun că luna august este una de vârf. Avem foarte mulți sătmăreni care se întorc acasă și uneori…sub diverse influențe. Din păcate, au existat astfel de situații și anii trecuți. Vom fi atenți, oricum. Colegii mei de la Inspectoratul de Poliție și, mai ales, cei de la Serviciul Circulație vor fi în trafic și măcar să încercăm să diminuăm aceste nenorociri care pot să aibă loc”, a declarat Radu Bud.

  Lege și în țară, ca și în Occident
  Prefectul Radu Bud i-a îndemnat pe sătmărenii care se reîntorc în România să manifeste prudență și pe șoselele țării, nu doar pe cele din Occident. ”Din păcate, acesta este un aspect foarte păcătos. Faptul că au încredere în ei până la frontieră, iar odată trecuți, simțind că sunt acasă, nu mai dau aceiași importanță la atenție. (…) Nu știu în ce măsură am putea să îi atenționăm la frontieră când intră în țară: <<Ești obosit, trage pe dreapta, sunt aici tot felul de hoteluri, moteluri, vă așteptăm>>. Dar oamenii vor să ajungă acasă, se grăbesc”, a mai spus Radu Bud.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare