Bani puţini din drepturile TVCatrinel Raţ: ”Să-l aducem pe Mitică Dragomir să ne reprezinte la Liga 2!”
Fiasco total pentru FRF la capitolul organizarea Ligii a 2-a. După ce le-a băgat pe gât echipelor un sistem cu o serie de 22 de echipe, cu cheltuieli enorme, dar cu promisiunea că o parte din ele vor fi asigurate din drepturile TV acum oficialii de la Casa Fotbalului anunță suma negociată cu televiziunile…Una ridicolă de 350000 de euro pentru toate cluburile…Adică Olimpia ar urma să primească puțin peste 17000 euro, bani care ar asigura cu greu cinci-șase deplasări… Și când te gânești că la început s-a vorbit de 100.000 și apoi 50.000 euro pentru un club…
Conform radio sporttotal FM unele echipe nu-și vor da acordul ca meciurile lor de acasă să fie televizate…
Conducatori ai cluburilor UTA Batrana Doamna, Soimii Pancota sau Olimpia Satu Mare au spus, la Sport Total FM, in emisiunea ”Fotbal la matineu”, ca au o problema cu suma mica pe care au fost vandute drepturile de televizare:
”Nu este un subiect principal pe ordinea de zi, pentru ca suma, oricum, nu va fi mult mai mare, dar este o chestiune de principiu. Ar trebui sa ajungem la solutii optime. Sunt echipe care nu au fost deloc televizate. Nu ar trebui ca unii sa obtina avantaje pe spatele altora”, a zis Codrut Gradinaru, managerul ”Batranei Doamne”. ”Anul trecut ni s-a spus sa acceptam varianta cu o singura serie, pentru ca fructele vor fi de aur, ca vom primi nu stiu cati bani din drepturile TV, iar zilele trecute ni s-a zis sa acceptam 350.000 de euro impartiti la 20 de echipe. Luam mai putin decat anul trecut.
Din discutiile purtate cu domnul Chivorchian, au fost mai multe echipe nemultumite, Chindia, Juventus, Mioveni… Stiu ca sunt vreo 6-7 echipe. Si UTA e nemultumita”, a precizat Pavel Piros, presedintele clubului Soimii Pancota.
”Suma este foarte mica. Ma si gandeam sa-l sunam pe nea Mitica Dragomir, sa vina sa conduca Liga 2, poate ne rezolva altfel. E o suma de 350.000 de euro, nu stiu cine a facut negocierile, dar cred ca a lipsit de la matematica. Ar fi mai putin de 20.000 de euro pentru fiecare club, iar la ce deplasari avem… Fara avion, ne costa undeva la 12.000 de lei cu tot cu cazare.
Mai in gluma, mai in serios, trebuie sa ne reprezinte cineva. Nu poti sa discuti si sa mergi la tratative pentru 350.000 de euro. E o mare bataie de joc. Trebuie bombardata Federatia pentru a ne rezolva problemele”, a spus si presedintele Olimpiei Satu Mare, Catrinel Rat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts