More


  Bogdan Andone, numit oficial antrenorul Olimpiei

  - Advertisement -

  oli-conf

  Pentru prima dată de când a fost uns antrenor al Olimpiei, Bogdan Andone, alături de managerul Attila Karda au răspuns întrebărilor ziariştilor.


  Primul a vorbit managerul Karda, care a declarat că a ales să vină la Satu Mare pentru că a fost atras de proiectul de aici. “Clubul este într-o situaţie dificilă, au plecat 4-5 titulari, dar vrem să creem o echipă competitivă. Încercăm să mai aducem jucători, dar nu prea găsim decât cu pretenţii salariale peste posibilităţile actuale. Aşteptăm să vedem de la iarnă, când se va vota noul buget, ce vom face”, a completat managerul din Tg. Mureş.
  Nici Andone nu a fost mai optimist, spunând că jucătorii care au plecat au fost exponenţiali, iar echipa are nevoie de întăriri. S-a vorbit de jucători de la Dinamo, Steaua, Astra etc., dar bugetul de salarii nu permite aducerea la Olimpia de jucători de o asemenea valoare. “Cei cu care am lucrat deja se mişcă foarte bine, dar mai sunt multe de pus la punct. Sperăm să începem campionatul cu dreptul. Avem nevoie de un vârf de atac, suferim pe partea ofensivă, dar vom găsi soluţii. Tot respectul pentru jucătorii care au rămas, dar mai avem nevoie de 2-3 jucători de valoare”, a declarat Andone.
  Obiectivul trasat de conducerea clubului este acela de a evita retrogradarea, dar cei doi au ambiţii mai mari. De menţionat că de la locul 16 în jos, inclusiv, se retrogradează în Liga a III-a.
  Despre lot, nu am aflat nimic, acesta nu a fost încă definitivat, dar numără o mulţime de jucători tineri.
  Iar despre adversara de sâmbătă a Olimpiei, Metalul Reşiţa, nu cunoaştem nici un detaliu. Unii spun că Metalul nu se va prezenta la Satu Mare, alţii că vor veni cu echipă bună, gata să câştige în prima etapă. “Eu sunt sigur că vor veni cu gânduri mari la Satu Mare, trebuie să fim pregătiţi”, a încheiat Karda.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare