More


  Bulibăşeala continuă la FRF

  - Advertisement -

  dorolt1

  După decizia de a amâna cu o săptămână startul noului sezon al Ligii 3, ediţia 2016/2017, pentru 3 septembrie, Federaţia Română de Fotbal a hotărât în cadrul Comitetului de Urgenţă din 22 august să prelungească termenul de înscriere în campionat.

  În urma retragerii, desfiinţării sau excluderii mai multor cluburi ce ar fi trebuit să ia startul în noul sezon al Ligii 3, FRF a decis să dea liber la înscrierea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic tuturor echipelor interesate. Campionatul Ligii 3 ar fi trebuit să fie format în acest sezon din şase serii, însă, din lipsă de participante, numărul seriilor a fost redus în această vară la cinci. Din câte se pare, nici acestea nu pot fi completate în întregime.
  Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF, şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, au hotărât, cu unanimitate de voturi, în cadrul Comitetului de Urgenţă din 22 august să ia act de solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal din data de 18.08.2016 cu privire la prelungirea termenului de înscriere în competiţia Campionatul Naţional Liga a 3-a pentru toate cluburile interesate şi să aprobe prelungirea termenului menţionat până la data de 24.08.2016, ora 17:00. Astfel, Recolta Dorolt asteapta inca sa vada care-i vor fi adversarele din serie… In conditiile acestei bulibaseli generale de la FRF la nivelul ligilor inferioare nu e greu de anticipat ca in scurt timp vom vorbi de un amatorism generalizat in fotbalul romanesc.
  Nici la juniori nu e mai bine
  În plus, s-a lua act şi de solicitarea lui Felix Grigore, manager Departament Competiţii Copii şi Juniori, şi s-a aprobat, de asemenea, prelungirea termenului de înscriere în competiţiile Campionatul Naţional de juniori U19 şi Campionatul Naţional de juniori U17 până la data de 24.08.2016, ora 17:00. Astfel, componenţa seriilor Ligii 3 şi participantele în campionatele naţionale Under 17 şi Under 19, cât şi programul celor trei competiţii vor fi făcute publice abia după 24 august.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img