Campioanele de senioare, primite de primarul Kereskenyivolei

Proaspetele campioane de senioare la volei pe plajă, Beata Vaida şi Adriana Matei, au fost invitate de către primarul Gabor Kereskenyi, care, alături de preşedintele CSM-ului au felicitat delegaţia pentru performanţele obţinute în ultima perioadă.

Printre discuţiile dintre antrenorul Adrian Pricop şi edilul şef s-a numărat şi crearea unui centru de pregătire şi o eventuală sală de sport specializată voleiului pe plajă. Sunt discuţii cu federaţia de specialitate despre un centru de tineret (18-23 ani), dar şi mai multe grupe. Ar fi primul astfel de centru din România. “Suntem o locomotivă pentru voleiul de plajă”, a spus antrenorul Pricop.

Delegaţia sătmăreană nu s-a odihnit prea mult, pentru că astăzi va porni la drum spre Macedonia, la Dohian Lake, acolo unde are loc Balcaniada U 22, în perioada 12-14 august.

În premieră, antrenorul fetelor, Adrian Pricop, ne-a spus că în acest an îşi doreşte un cantonament tocmai în America de Sud, în Paraguay. “Cele mai bune echipe, care au talie apropiată de fetele noastre, se află în America de Sud. Iar Costa Rica, Brazilia, Argentina sunt echipe de top şi am putea învăţa multe de la ele”, a completat Pricop.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts