Costi Por, observator de arbitri în Liga a 3-aLa mijlocul acestei săptămâni, mai precis joi, va avea loc la Cheile Grădiștei Cursul de instruire pentru observatorii de arbitri din Liga a 3-a. Printre cei 73 de observatori publicată de FRF pe site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor apare și sătmăreanul Constantin Por.
Acesta a fost cooptat din acest an pe bază de dosar în lotul observatorilor de arbitri din Liga a 3-a și va oficia din toamnă la meciurile din eșalonul trei.
Constantin Por e președintele Comisiei de observatori din cadrul AJF Satu Mare.
”Mi-a fost acceptat dosarul și sunt bucuros că am fost promovat la acest nivel. După consfătuirea de la Cheile Grădiștei vom face o ședință și cu observatorii din județ pentru a le prezenta noutățile” spune Constantin Por.
De remarcat că din cadrul AJF Satu Mare îl mai avem ca observator de arbitri la liga a 2-a și a 3-a pe Ștefan Szilagyi iar ca observator de joc pe careianul Papp Ioan. Altfel, un alt sătmărean, Marcel Savaniu, a fost promovat în această vară în corpul observatorilor de Liga a 2-a. Savaniu activează acum în cadrul AJF Brașov.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts